Ανανέωση συνεργασίας ΑΕΚ και Αλμέιδα μέχρι το 2028!

Ποδόσφαιρο
Ανανέωση συνεργασίας ΑΕΚ και Αλμέιδα μέχρι το 2028!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για...πάντα στην ΑΕΚ ο Ματίας Αλμέιδα με την Ένωση να ανακοινώνει ανανέωση της συνεργασίας μέχρι το 2028...

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!

Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!"

Η σχετική δήλωση του Αργεντινού τεχνικού μετά την ανανέωση με την ΑΕΚ...

«Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στον πρόεδρο και στη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την αγάπη του. Ήθελα πραγματικά να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή. Υπόσχομαι να συνεχίσουμε την δουλειά μας, μαζί με τους παίκτες με την ίδια και παραπάνω ένταση...Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αγάπης, πάθους και όρεξης να κερδίζεις. Πολλοι προπονητές βλέπουν την δουλειά σε μια ομάδα σαν την δημιουργία της ευκαιρίας για την επόμενη. Εγώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι. Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να είμαι στην ΑΕΚ!»
ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News