Super League: Αναμετρήσεις με...Ευρωπαϊκή προοπτική

Ποδόσφαιρο
Super League: Αναμετρήσεις με...Ευρωπαϊκή προοπτική

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΑΕΚ- Άρης στο ΟΑΚΑ και Γιάννενα – Παναθηναϊκός στους “Ζωσιμάδες”...

Δύο σπουδαίες αναμετρήσεις για την έξοδο στην Ευρώπη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Superleague. «Εξάποντο» ΑΕΚ-Άρη στο ΟΑΚΑ και έξοδος-φωτιά για Παναθηναϊκό στο... ναρκοπέδιο των Ιωαννίνων.

Σημαντικά παιχνίδια, τα οποία θα κρίνουν πολλά στην υπόθεση Ευρώπη περιλαμβάνει σήμερα Κυριακή (10/4), το αγωνιστικό πρόγραμμα των πλέι οφ της Super League .

Στις 19:30 στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Άρη, σ΄ένα ματς κομβικό και για τις δύο ομάδες στην μάχη για την κατάληψη της 3ης θέσης. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου στοχεύει στην πρώτη της νίκη στην διαδικασία του μίνι πρωταθλήματος, προκειμένου να διατηρήσει το πλεονέκτημα που έχει έναντι των αντιπάλων της. Στα θετικά για τους «κιτρινόμαυρους», ότι πέρα των ήδη γνωστών απουσιών των Σιμόες και Ανσαριφάρντ, οι Τζαβέλας, Μάνταλος, Βράνιες και Γέβτιτς επανήλθαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων… Όσον αφορά την ομάδα του Χερμάν Μπούργος, η οποία επίσης δεν έχει νίκη στα πλέι οφ και επιζητά το τρίποντο, για να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της βαθμολογίας, θα αγωνιστεί απέναντι στην Ένωση χωρίς τον Μπραμπετς που ταλαιπωρείται από ίωση και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στις 19:00 στο άλλο ματς της ημέρας, στα Γιάννενα ο τοπικός ΠΑΣ υποδέχεται στους «Ζωσιμάδες» τον Παναθηναϊκό. Οι Ηπειρώτες του Ηρακλή Μεταξά, οι οποίοι στις 3 πρώτες αγωνιστικές έχουν απολογισμό 1 ήττα και 2 ισοπαλίες στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη στην διαδικασία, η οποία θα τους βάλει στο κόλπο για την διεκδίκηση της 3ης θέσης. Νοκ άουτ από το συγκεκριμένο ματς έχει τεθεί για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» ο Ντομίνγκεθ, αλλά και ο Κόντε η επιστροφή του οποίου στην αγωνιστική δράση έπειτα από την ρήξη χιαστού που υπέστη στις αρχές της σεζόν μετατίθεται για το μέλλον, εν αντιθέσει με τους Ποζνάνσκι και Πίρσμαν που αποθεραπεύτηκαν και τέθηκαν στην διάθεση του προπονητή τους. Στον αντίποδα οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι οποίοι προέρχονται από την εντός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ θέλουν να κάνουν το δύο στα δύο και να εκμεταλλευτούν τυχόν ισοπαλία στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ. Εκτός πλάνων του Σέρβου τεχνικού τέθηκε ο Βιγιαφάνιες που ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα, αλλά και ο Καρλίτος που λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα τέθηκε νοκ άουτ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

19:30 ΑΕΚ – Άρης (Cosmote Sport1)

19:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός (Novasports Prime)

Η Βαθμολογία

1.Ολυμπιακός 70

2.ΠΑΟΚ 59

3.ΑΕΚ 48

4.Παναθηναϊκός 47

5.Αρης 47

6.ΠΑΣ Γιάννινα 42

Πηγή sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News