Έρχεται για την ΑΕΚ ο Ζούμπερ, θέλει και Γέφτιτς

Ποδόσφαιρο
Έρχεται για την ΑΕΚ ο Ζούμπερ, θέλει και Γέφτιτς

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε οριστική συμφωνία με με τηνΆιντραχτ προχώρησε η Ένωση για τον Ελβετό μεσοεπιθετικό…

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Στίβεν Ζούμπερ, καθώς η Ένωση ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και ο Ελβετός εξτρέμ πήρε την άδεια για να έρθει στη χώρα μας.

Η πτήση του από την Φρανκφούρτη ξεκινάει στις 14:20, ενώ μαζί του θα είναι και οι Παναγιώτης Κονέ - Γιάννης Παπαδημητρίου, οι οποίοι ταξίδεψαν στη Φρανκφούρτη για να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του.

Υπενθυμίζεται ότι ο 30χρονος Ελβετός μεσοεπιθετικός θα αγωνιστεί στην Ένωση με τη μορφή δανεισμού, ενώ έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς ύψους δύο εκατομμυρίων ευρώ. Η συγκεκριμένη κίνηση πιστοποιεί ότι ο σύλλογος έχει αλλάξει φιλοσοφία, κάτι που φάνηκε και στη συγκεκριμένη μεταγραφή.

Ο Ζούμπερ αγωνίστηκε στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης για μια σεζόν, όπου κατέγραψε 23 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό τρεις ασίστ. Στη Γερμανία έχει αγωνιστεί και με τις Στουτγκάρδη και Χόφενχαϊμ.

Θέλει τον Γέφτιτς της Ρουμπίν Καζάν

Σε ακόμα μια κίνηση σκοπεύει να προχωρήσει η ΑΕΚ, καθώς ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 28χρονου Ελβετού μέσου, Ντάρκο Γέφτιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη ρωσική Ρουμπίν Καζάν.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SPORT24, έχουν ήδη υπάρξει επαφές με την ομάδα στην οποία αγωνίζεται για την απόκτησή του, είτε με αγορά, είτε με δανεισμό και οψιόν αγοράς. Είναι επιτελικός μέσος ο οποίος αγωνίζεται και ως δεξί αλλά και αριστερό χαφ, έχοντας τη δυνατότητα να εκτελεί στημένες φάσεις. Το συμβόλαιο του με τη ρωσική ομάδα εκπνέει το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γέφτιτς έχει προλάβει να αγωνιστεί ήδη οκτώ φορές τη φετινή σεζόν με τους Ρώσους, σημειώνοντας και ένα γκολ. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί και στις Λεχ Πόζναν, Βασιλεία και Βάκερ. Μέχρι στιγμής δεν έχει αγωνιστεί με την εθνική Ελβετίας σε επίπεδο ανδρών, έχοντας αγωνιστεί μόνο με τα μικρότερα κλιμάκια.

Την περσινή σεζόν κατέγραψε 27 συμμετοχές, έχοντας απολογισμό τρία γκολ και τρεις ασίστ. Αγωνίστηκε κυρίως ως "8αρι", κατέγραψε μια συμμετοχή στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News