O Ζούμπερ στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
O Ζούμπερ στο στόχαστρο της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε διαπραγματεύσεις με την Άιντραχτ για την απόκτηση του 30χρονου μεσοεπιθετικού...

Ο Στίβεν Ζούμπερ είναι ο μεγάλος στόχος της ΑΕΚ για τη θέση του αριστερού εξτρέμ. Η Ένωση βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Άιντραχτ για την απόκτηση του 30χρονου μεσοεπιθετικού.

Ο Ζούμπερ πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Euro, προσφέροντας τέσσερις ασίστ στους συμπαίκτες του και βοηθώντας τα μέγιστα προκειμένου η Ελβετία να φτάσει ως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε με 4-2 στα πέναλτι από την Ισπανία.

Από το καλοκαίρι του 2020 ανήκει στην Άιντραχτ, όταν κι αποκτήθηκε αντί 3.000.000 ευρώ από τη Χόφενχαϊμ, αλλά τη φετινή σεζόν δεν υπολογίζεται, καθώς μετράει μόλις εννιά λεπτά στον αγώνα με την Μάνχαϊμ για το DFB Pokal.

Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, με την Ένωση να συζητά τόσο για δανεισμό όσο και για αγορά. Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στην τελική ευθεία και αναμένεται άμεσα να υπάρξουν εξελίξεις.

Ο Ζούμπερ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τη Γκρασχόπερς το 2008, το 2013 πήγε για ένα χρόνο στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, για να ακολουθήσει η Χόφενχαϊμ. Το 2019 έπαιξε δανεικός στη Στουτγκάρδη, ενώ πέρυσι πήρε μεταγραφή στην Άιντραχτ. Είναι 41 φορές διεθνής με την εθνική της χώρας του από το 2017 και μετράει οκτώ γκολ.

Πηγή sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News