Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μαροκινός διεθνής Αραμπάτ

Ποδόσφαιρο
Στην Αθήνα για την ΑΕΚ ο Μαροκινός διεθνής Αραμπάτ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπήρχε και φιλικό σήμερα με την Ένωση να κερδίζει (1-0) τη Λαμία (κεκλεισμένων των θυρών)...

Στην Αθήνα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου για την ΑΕΚ ο Μαροκινός διεθνής Νορντίν Άμραμπατ και εκτός απροόπτου θα φορέσει τα κιτρινόμαυρα από βδομάδα.

Θα περάσει τη Δευτέρα (την Κυριακή δεν γίνεται λόγω Αργίας) από ιατρικά και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα σφραγιστεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, ο πρώην παίκτης -μεταξύ άλλων- των Αϊντχόφεν, Γαλατάρασαραϊ, Μάλαγα, Γουότφορντ και μέχρι πρότινος της Αλ Νασρ, θα υπογράψει εκτός απροόπτου διετές συμβόλαιο.

Υπήρχε όμως και φιλικό απόψε για την ΑΕΚ με νίκη 1-0 επί της Λαμίας με την υπογραφή του Σάχοφ για την Ένωση...

Οι «κιτρινόμαυροι» επικράτησαν της Λαμίας σε φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών στο ΟΑΚΑ, στο οποίο έγιναν λίγες φάσεις.

Το μοναδικό τέρμα του αγώνα σημείωσε ο Ουκρανός μέσος στο 68ο λεπτό, έχοντας περάσει στον αγωνιστικό χώρο τέσσερα λεπτά νωρίτερα. Βασικοί αγωνίστηκαν Μισελέν, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, αλλά και ο Χατζισαφί. Στο αρχικό σχήμα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο Στάνκοβιτς ήταν στο τέρμα, Τζαβέλλας και Βράνιες το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας, ενώ Λε Ταλέκ και Σιμάνσκι αυτό στα χαφ. Αλμπάνης και Γκαρσιά βρέθηκαν στα «φτερά» και ο Τάνκοβιτς πίσω από τον Ανσαριφάρντ.

Πηγή φωτογραφίας: INTIME

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News