Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γάλλος Μισελέν

Ποδόσφαιρο
Παίκτης της ΑΕΚ για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γάλλος Μισελέν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο 24χρονος δεξιός μπακ χαφ ήταν μέλος της ολυμπιακής ομάδας της Γαλλίας στο Τόκιο...

Παίκτης της ΑΕΚ και επίσημα από σήμερα ο Γάλλος Μισελέν που υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών, μέχρι το καλοκαίρι του 2025...

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κλεμάν Μισελέν από τη Λανς. Ο διεθνής Γάλλος δεξιός μπακ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2025 και πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 19.

Ο Κλεμάν Μισελέν γεννήθηκε στις 11 Μαΐου 1997 στην πόλη Μονταμπάν της Γαλλίας. Σε ηλικία 10 ετών εντάχθηκε στην Ακαδημία της Τουλούζ, παίρνοντας «προαγωγή» αρχικά στην ομάδα Β του γαλλικού κλαμπ και στη συνέχεια στην πρώτη ομάδα, με την οποία έκανε ντεμπούτο στις 20 Σεπτεμβρίου 2016, σε παιχνίδι απέναντι στη Λιλ για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Στην επόμενη διετία πραγματοποίησε 21 επίσημες συμμετοχές με την Τουλούζ, ενώ το καλοκαίρι του 2018 δόθηκε ως δανεικός στην Αζαξιό, με την οποία αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια στη σεζόν 2018-19. Με την ολοκλήρωση του δανεισμού του υπέγραψε στη Λανς, με τη φανέλα της οποίας την επόμενη διετία έπαιξε σε 54 ματς.

Παράλληλα, ο Μισελέν υπήρξε διεθνής με τις εθνικές ομάδες U17, U18, U19 και U20 της χώρας του, όντας μέλος της U19 που κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016 στο πλευρό του Κιλιάν Εμπαπέ, ενώ συμμετείχε και στην Ολυμπιακή Ομάδα που εκπροσώπησε τη Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, καταγράφοντας 90λεπτες συμμετοχές στα παιχνίδια με Μεξικό, Νότια Αφρική και Ιαπωνία.

Κλεμάν, καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ!

Bienvenue, Clement!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News