Στην Αθήνα για τις υπογραφές στην ΑΕΚ ο Βράνιες

Ποδόσφαιρο
Στην Αθήνα για τις υπογραφές στην ΑΕΚ ο Βράνιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ολοκληρώνεται η μεταγραφή του στην Ένωση…

Η επιστροφή του Βράνιες στην ΑΕΚ γίνεται πραγματικότητα. Ο Βόσνιος στόπερ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει άμεσα τη μεταγραφή του στην Ένωση.

Οι δύο πλευρές τα βρήκαν γρήγορα με τον Βράνιες να πρόκειται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Ένωση, όπως είχε γράφει το SPORT24 από την Παρασκευή (16/7). Σκοπός του είναι να μπει στην OPAP Arena και να κλείσει την καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ με τον Βόσνιο αμυντικό είχαν συμφωνήσει πριν ακόμη οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Νεντελτσιάρου.

Μάλιστα, η χρυσή τομή με την Άντερλεχτ έχει βρεθεί, προκειμένου να αποδεσμευθεί ο Βράνιες. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός έχει ένα χρόνο συμβόλαιο ακόμη με την ομάδα του Βελγίου. Ωστόσο, στην Άντερλεχτ ήταν ξένο σώμα, προπονούνταν με την β' ομάδα και αναζητούσε έναν τρόπο να αποχωρήσει.

Έτσι, η Ένωση θωρακίζεται στα μετόπισθεν, με τον Βράνιες να αποτελεί τον αντικαταστάτη του Ιονούτς Νεντελτσιάρου, ο οποίος παραχωρήθηκε στην Κροτόνε για το ποσό του 1,2 εκατομμυρίου ευρώ.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News