Ανακοίνωσε Τζαβέλλα για δύο χρόνια η ΑΕΚ-αρχή στα φιλικά με Φίτεσε

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε Τζαβέλλα για δύο χρόνια η ΑΕΚ-αρχή στα φιλικά με Φίτεσε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συνέχεια στις μεταγραφές παίρνει ο Γάλλος Λε Ταλέκ...

Λίγο μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την απόκτησή του, (υπέγραψε διετές συμβόλαιο) ο Γιώργος Τζαβέλλας, μέσω του Viber Community της ομάδας, θέλησε να απευθυνθεί στους φίλους της Ένωσης (στην κεντρική φωτογραφία, μπροστά στο κάδρο με τον Στέλιο Σεραφείδη)...

Στο μήνυμά του, ο διεθνής μπακ τόνισε: "Θα ήθελα να ζήσουμε πολλές και μεγάλες στιγμές. Θα προτιμούσα όμως όλα αυτά να τα πούμε στο γήπεδο".

Συνέχεια παίρνει ο Γάλλος Λε Ταλέκ που παίζει αμυντικό χαφ αλλα και στόπερ.

Εντωμεταξύ, σε συμφωνία με την COSMOTE, η οποία κινήθηκε άμεσα και πήρε (και) τα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας στην Ολλανδία και στο Βέλγιο, ήρθε η ΑΕΚ. Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αύριο αλλά σύμφωνα με την ενημέρωση είναι οριστικό ότι η COSMOTE θα καλύψει όλα τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ομάδας.

Το πρώτο φιλικό είναι την Τετάρτη (30/6) κόντρα στη Φίτεσε. Το ματς θα ξεκινήσει στις 18:00 (ώρα Ελλάδος) και θα διεξαχθεί στο SportparkvanZuijen. Το Σάββατο (3/7) η ΑΕΚ θα κοντραριστεί κόντρα στη Φέγενορντ. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 14:30 (ώρα Ελλάδος) και θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο της Φέγενορντ. Την Τρίτη (6/7) η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει την Αντβέρπ στο GilzeenRijen. Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Ελλάδος).

Τελευταίο φιλικό θα γίνει στις 9 Ιουλίου (ημέρα Παρασκευή) κόντρα στην Μπριζ, στο προπονητικό κέντρο των Βέλγων. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 19:00 (ώρα Ελλάδος), ίσως όμως υπάρξει κάποια αλλαγή ώρας σε αυτό το ματς, καθώς μετά το τέλος του η ΑΕΚ θα επιστρέψει στην Αθήνα.

Τα φιλικά της ΑΕΚ:

30/6: Φίτεσε-ΑΕΚ 18:00 COSMOTE

3/7: Φέγενορντ-ΑΕΚ 14:30 COSMOTE

6/7: Αντβερπ-ΑΕΚ 19:00 COSMOTE

9/7: Κλαμπ Μπριζ-ΑΕΚ 19:00 COSMOTE

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News