Λαϊκό δικαστήριο στο ΟΑΚΑ με οπαδούς και παίκτες της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Λαϊκό δικαστήριο στο ΟΑΚΑ με οπαδούς και παίκτες της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εκπρόσωποι των οργανωμένων έκραξαν τους παίκτες μέσα στο γήπεδο

Πρωτοφανείς εικόνες στο ΟΑΚΑ με… επιτόπου λαϊκό δικαστήριο για την ΑΕΚ μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό.

Οπαδοί της Ένωσης που βρέθηκαν στην κερκίδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, πέρασαν δίπλα στη φυσούνα και περίμεναν τους παίκτες πριν μπουν στα αποδυτήρια.

Εκεί ορισμένοι, πιθανότατα εκπρόσωποι των οργανωμένων, άρχισαν να μιλούν σε έντονο ύφος στους παίκτες, οι οποίοι είχαν κάνει μία σειρά και τους άκουγαν με σκυμμένο κεφάλι, χωρίς να απαντούν.

Ο μοναδικός που αποχώρησε νωρίτερα από τον αγωνιστικό χώρο ήταν ο Λιβάι Γκαρσία, επειδή δεν δέχθηκε να ακούσει τους φίλους των "κιτρινόμαυρων" μέχρι τέλους. Μάλιστα, ο 23χρονος εξτρέμ από τον Τρίνινταντ πέταξε τη φανέλα του κάτω και αποχώρησε, κίνηση που εκνεύρισε περαιτέρω έναν φίλαθλο και του φώναξε.

Το κλίμα ήταν βαρύ από νωρίς στην αναμέτρηση. Ο διοικητικός επικεφαλής της ομάδας, Δημήτρης Μελισσανίδης, αποχώρησε από το γήπεδο ύστερα από την επίτευξη του 4ου τέρματος των "ερυθρολεύκων", ενώ ύστερα από το 0-5 η απόγνωση ήταν έκδηλη στα πρόσωπα των παικτών της Ένωσης.Εντωμεταξύ επίσημα η ΑΕΚ ζήτησε συγνώμη από τους οπαδούς της για την εντός έδρας ήττα με σκορ 5-1 από τον Ολυμπιακό και ένα από τα χειρότερα βράδια της ιστορίας της, όπως ανέφερε.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ για την αναγγελία του αποτελέσματος:

"Λήξη του αγώνα: ΑΕΚ – Ολυμπιακός 1-5. Μία μεγάλη συγγνώμη από όλους μας στους οπαδούς της ομάδας μας για ένα από τα χειρότερα βράδια στην ιστορία μας".

Συγνώμη ζήτησε και ο Μανόλο Χιμένεθ στο flash interview, αναλαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης για τη συντριβή.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News