ΑΕΚ

Στην Επιτροπή Δεοντολογίας κλήθηκε η ΑΕΚ

Καταγγελία των "Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας" -Οργή στην Ένωση για την καταγγελία…

Η ΠΑΕ ΑΕΚ κλήθηκε στο δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας από μία καταγγελία των "Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας" που αφορά τις εκλογές της τοπικής ΕΠΣ τον Ιούνιο του 2020.

Την Τρίτη (23/3) έφτασε email στην ΠΑΕ ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας στις 13:10, στο οποίο ενημέρωνε ότι άρχισε η διαδικασία διερεύνησης για την καταγγελία του Συλλόγου Ένωσης Πολιτών Φιλάθλων Καρδίτσας και στις 14:48 νέο email που ενημέρωσε ότι η διερεύνηση ολοκληρώθηκε και η καταγγελία παραπέμπεται στο Δικαστικό τμήμα της.

Οργή στην ΑΕΚ
Το μεσημέρι της Τρίτης (23/03) στις 13:10 έφτασε mail στην ΠΑΕ ΑΕΚ από την Επιτροπή Δεοντολογίας που ενημέρωνε ότι άρχισε η διαδικασία διερεύνησης για την καταγγελία του «Συλλόγου Ενωση Πολιτών - Φιλάθλων Καρδίτσας» και στις 14:48 έφτασε νέο mail που ενημέρωσε ότι η διερεύνηση ολοκληρώθηκε και η καταγγελία παραπέμπεται στο Δικαστικό. Χωρίς η ΑΕΚ να έχει κληθεί στη διάρκεια της διερεύνησης της καταγγελίας, κάτι που από την Ένωση χαρακτηρίζουν «εξωφρενικό».

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί έντονος εκνευρισμός, καθώς δεν γνωρίζουν τι ακριβώς αφορά η καταγγελία μιας και θα πάρουν τα στοιχεία της υπόθεσης όταν ξεκινήσει η διαδικασία. Μάλιστα, από την ΑΕΚ ξεκαθαρίζουν πως «στην ουσία στήνουν την ομάδα μας με δικαστικό πραξικόπημα και την καλούν στην Επιτροπή Δεοντολογίας ανασύροντας μια καταγγελία ενός ανύπαρκτου σωματείου, που όσο και να το ψάξαμε δεν το βρήκαμε. Θεωρούμε πως πρόκειται για πρωτοφανή μεθόδευση, με την υπόθεση αυτή που έχει εισηγητή της Επιτροπής τον Ανδρέα Αθανασίου και δεδομένα με τις ευλογίες του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη. Στο συγκεκριμένο τάιμινγκ, βεβαίως σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές στην ΕΠΟ και την γνωστή διαδικασία που έχει ξεκινήσει με τις Ενώσεις».

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ χαρακτηρίζει όλη αυτή την ιστορία «εξωφρενική», λέγοντας πως «μιλάμε για μια επιτροπή που χρειάστηκε έξι χρόνια για να διερευνήσει την υπόθεση των στημένων αγώνων που έτρεχε στην ελληνική Δικαιοσύνη από τον εισαγγελέα Αριστείδη Κορέα και ξεκίνησε την διερεύνηση το 2014, για να την παραπέμψει στο δικαστικό το 2020. Και τώρα σε χρόνο ρεκόρ τρέχει μια εντελώς αστεία υπόθεση για τις εκλογές στην ΕΠΣ Καρδίτσας, που έχουν χαρακτηρισθεί απολύτως νόμιμες από το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ομοσπονδίας. Και μία Επιτροπή στα συρτάρια της οποίας έχουν μείνει δεκάδες υποθέσεις στις οποίες δεν έχει καν ξεκινήσει η διαδικασία διερεύνησης και αποφάσισε τώρα να ασχοληθεί με συνοπτικές διαδικασίες με τη συγκεκριμένη υπόθεση ενόψει φυσικά των εκλογών στην ΕΠΟ και με μοναδικό στόχο τη δημιουργία επικοινωνιακών εντυπώσεων και μόνο».

Στην ΑΕΚ πάντως δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία από την εμπλοκή στην υπόθεση, αλλά από την άλλη πλευρά επικρατεί οργή για τη συγκεκριμένη μεθόδευση, τονίζοντας πως υπάρχει ευθύνη του Λευτέρη Αυγενάκη.

«Εννοείται βεβαίως ότι δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία από την εμπλοκή μας στην υπόθεση, αλλά από την άλλη πλευρά επικρατεί οργή για τη συγκεκριμένη μεθόδευση. Παρακολουθούμε με προσοχή την υπόθεση και είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να βγούμε να μιλήσουμε με στοιχεία και ονόματα για όσους την έχουν μεθοδεύσει αλλά και όσους εκτελούν εντολές σε σχέση με την υπόθεση».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια