ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Μάνταλος έως το 2024

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Μάνταλος έως το 2024

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Συμφωνία και νέο συμβόλαιο για τον αρχηγό της Ένωσης

Η ΑΕΚ έφτασε σε καταρχήν συμφωνία με τον Πέτρο Μάνταλο έως το καλοκαίρι του 2024, μετά από επαφή του αρχηγού με τον ισχυρό άνδρα της Ένωσης, Δημήτρη Μελισσανίδη. Μάλιστα, δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές και πλέον απομένουν κάποιες λεπτομέρειες, για την τελική οριστικοποίηση.

Οι υπογραφές πρόκειται να μπουν μόλις ο Μάνταλος επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελλάδας, πριν από την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League Interwetten. Τότε θα επισημοποιηθεί και η επέκταση του συμβολαίου του 29χρονου επιθετικού μέσου.

Το ισχύον συμβόλαιο του Πέτρου Μάνταλου λήγει το καλοκαίρι του 2022. Ο 29χρονος επιθετικός μέσος βρίσκεται στην ΑΕΚ από το 2014, όταν και η Ένωση τον είχε αποκτήσει από την Ξάνθη.

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ σε 236 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις από την δεύτερη κατηγορία, μέχρι και το Champions League. Με την Ένωση έχει κατακτήσει Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκοράροντας συνολικά 50 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 69 ασίστ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News