Χάνει τον Ολιβέιρα για ένα μήνα η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Χάνει τον Ολιβέιρα για ένα μήνα η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο παίκτης έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού και θα μείνει εκτός 3-4 εβδομάδες…

Χωρίς τον Νέλσον Ολιβέιρα θα ολοκληρώσει την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ΑΕΚ, καθώς η μαγνητική που υποβλήθηκε ο Πορτογάλος επιθετικός έδειξε πως έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξιό έσω λοξό κοιλιακό και αναμένεται να μείνει εκτός δράσης για περίπου 3-4 εβδομάδες.΄

Ο 29χρονος φορ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 30ό λεπτό του αγώνα με τον Αστέρα και υπήρχε έντονη ανησυχία πως το πρόβλημα ήταν ξανά στους κοιλιακούς προσαγωγούς, το οποίο τον ταλαιπώρησε αρκετά κατά την περσινή σεζόν. Ωστόσο, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ είναι σε διαφορετικό σημείο και δεν έχει την παραμικρή σχέση.

Ύστερα από τη συγκεκριμένη εξέλιξη, ο Ολιβέιρα θα απουσιάσει σίγουρα από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (28/02), τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο (04/03), καθώς και από τους αγώνες του πρωταθλήματος με την ομάδα της Μαγνησίας και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αυτό σημαίνει πως θα δώσει μάχη προκειμένου να είναι έτοιμος με την έναρξη των playoffs.

Ο τραυματισμός έρχεται σε ένα σημείο της χρονιάς που ο Πορτογάλος είχε ανέβει αγωνιστικά, πετυχαίνοντας γκολ σε διαδοχικά παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News