Τέλος οριστικά από την ΑΕΚ ο Λιβάγια

Ποδόσφαιρο
Τέλος οριστικά από την ΑΕΚ ο Λιβάγια

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Ένωση εξοικονομεί 500.000€ από την κοινή συναίνεση λύση του συμβολαίου του,

Παρελθόν αποτελεί από τώρα από την ΑΕΚ ο Μάρκο Λιβάγια, με την Ένωση να εξοικονομεί 500.000€ από την κοινή συναίνεση λύση του συμβολαίου του, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ετοιμάζεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του, καθώς η σύζυγός του είναι ετοιμόγεννη.

Ο Λιβάγια φορούσε τη φανέλα της ΑΕΚ από το 2017. Αυτά τα χρόνια με τον Δικέφαλο έκανε 147 συμμετοχές και σημείωσε 42 γκολ. Τον περασμένο Ιανουάριο είχατε διαβάσει πως ο 27χρονος επιθετικός απέρριψε την πρόταση της ΑΕΚ για τετραετές συμβόλαιο με απολαβές 1.000.000 ευρώ ετησίως.

Έγινε μια προσπάθεια αργότερα ανάμεσα σε όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές να έρθουν πιο κοντά, τα δεδομένα ωστόσο έμειναν ως είχαν και τώρα ο Λιβάγια έμεινε πρόωρα ελεύθερος.

Η πιο παραγωγική σεζόν του Λιβάγια στην ΑΕΚ ήταν η περσινή, όταν έκανε 42 συμμετοχές και πέτυχε 15 γκολ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τον ποδοσφαιριστή Μάρκο Λιβάια.

Ο Κροάτης επιθετικός ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2017 και αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας που έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας τη σεζόν 2017-18. Συνολικά φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 147 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 42 γκολ και 29 ασίστ.

Μάρκο, σ’ ευχαριστούμε για όλα και σου ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας σου".

Λίγη ώρα μετά την γνωστοποίηση του διαζυγίου του με την ΑΕΚ, ο Μάρκο Λιβάγια ανακοινώθηκε από την κροατική Χάιντουκ Σπλιτ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News