Χωρίς Τσιγκρίνσκι και Μάνταλο η ΑΕΚ με ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Χωρίς Τσιγκρίνσκι και Μάνταλο η ΑΕΚ με ΟΦΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σύντομα μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς ο Κρίστιτσιτς…

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Κυριακής (31/01, 15.00) με τον ΟΦΗ. Ο Τσιγκρίνσκι είναι δεδομένο ότι δεν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο αγώνα.

Ο στόπερ της Ένωσης που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό, υποβλήθηκε σε μαγνητική απεικόνιση, η οποία ήταν "καθαρή". Για αυτό τον λόγο αυτό ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Την ίδια ώρα σε μαγνητική απεικόνιση υποβλήθηκε και ο Πέτρος Μάνταλος, η οποία έδειξε θλάση πρώτου βαθμού στην αριστερή γαστροκνημία και άρχισε πρόγραμμα θεραπείας.

Όσον αφορά στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Παναγιώτης Τσιντώτας, διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί κάκωση δεξιού ισχίου και θα ακολουθήσει συντηρητικό πρόγραμμα αποθεραπείας τις επόμενες ημέρες.

Από εκεί και πέρα θετικά ήταν τα νέα για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς αφού μετά από εξέταση που έγινε στο γόνατο του έδειξε ότι δεν έχει κάτι το ανησυχητικό και θα μπει σύντομα σε κανονικούς ρυθμούς. Ωστόσο τόσο εκείνος όσο και ο Μάριο Μιτάι συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News