ΑΕΚ: Ο Κονέ νέος τεχνικός διευθυντής

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: Ο Κονέ νέος τεχνικός διευθυντής

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ επιστρέφει στο σύλλογο έχοντας ένα νέο ρόλο

Ο Ίλια Ίβιτς αποτέλεσε παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΚ πριν λίγες ώρες και άμεσα ανακοινώθηκε ο διάδοχός του με τον Παναγιώτη Κονέ να αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο στην Ένωση.

Ο Κονέ είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Δικεφάλου, επιστρέφοντας από άλλη θέση στην ομάδα τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους (2005-2008 και 2017-2018).

Ο 33χρονος, ο οποίος πριν από λίγους μήνες κρέμασε τα παπούτσια του, έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Ηρακλή, Μπρέσια, Μπολόνια, Ουντινέζε, Φιορεντίνα, Γρανάδα και Γουέστερν Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα η ομάδα της Αυστραλίας ήταν και ο τελευταίος σταθμός της επαγγελματικής του καριέρας. Τόσο η ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Ίλια Ίβιτς, όσο και η επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ, προέκυψαν μετά από τη συνάντηση που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με στελέχη της ομάδας το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του τεχνικού διευθυντή της ομάδας μας.

Ο Παναγιώτης Κονέ υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΚ σε ηλικία 18 ετών το 2005, παρέμεινε σε αυτήν μέχρι το 2008 και εννέα χρόνια μετά επέστρεψε στην ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας, έπειτα από 24 χρόνια. Επίσης, έχει αγωνιστεί 28 φορές με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, με την οποία έχει σκοράρει δύο φορές.

Σύσσωμη η «κιτρινόμαυρη» οικογένεια καλωσορίζει την επιστροφή του Παναγιώτη Κονέ στην ομάδα μας με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή και του εύχεται καλή επιτυχία και αποτελεσματικό έργο στα νέα του καθήκοντα".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News