Από την ΑΕΚ στην Επισκοπή ο Γιαννούτσος

Ποδόσφαιρο
Από την ΑΕΚ στην Επισκοπή ο Γιαννούτσος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ενισχύεται η ομάδα του Ρεθύμνου με τον 22χρονο αμυντικό…

Από τη Super League στην Football League ο Γιώργος Γιαννούτσος. Η Επισκοπή ανακοίνωσε την Πέμπτη (8/10) την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού από την ΑΕΚ.

Ο Γιαννούτσος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την Ένωση το καλοκαίρι του 2016. Ωστόσο, τη σεζόν 2019/20 πήρε μεταγραφή και πάλι ως δανεικός στην Αλκή Οροκλίνης, ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο επέστρεψε, χωρίς ωστόσο, να καταφέρει να αγωνιστεί με τη φανέλα των "κιτρινόμαυρων".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Γιαννούτσου με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Ο Γιώργος Γιαννούτσος είναι γεννημένος στις 16 Ιουλίου 1998 και έχει ύψος 1.85μ.. Αγωνίζεται με άνεση στη θέση του αριστερού μπακ-χαφ αλλά και ως αριστερός στόπερ.

Η πρώτη του επαφή με ομάδα ποδοσφαίρου ήταν στην Εύβοια στην ακαδημία Planet football. Μετέπειτα πήγε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και αργότερα σ’ αυτές της ΑΕΚ όπου εκεί ανδρώθηκε και αγωνίστηκε τόσο στις ομάδες under όσο και στην ΠΑΕ σε επίπεδο κατηγορίας Super League.

Τη σεζόν 2019-20 πήρε μεταγραφή και πάλι με τη μορφή δανεισμού στην Αλκή Οροκλίνης (Β’ Εθνική Κύπρου) έχοντας μια γεμάτη σεζόν ωστόσο επέστρεψε και πάλι στην ΑΕΚ για να καταλήξει φέτος στην Επισκοπή μας".

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News