default-image

Μέχρι το 2023 στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος

Ποδόσφαιρο
Μέχρι το 2023 στην ΑΕΚ ο Γαλανόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανατροπή στην υπόθεση του με βελτιωμένη πρότααση…

Σε ανατροπή οδηγήθηκε η υπόθεση του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο Έλληνας διεθνής μέσος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης (25/8) στα γραφεία της ΑΕΚ και υπέγραψε τη βελτιωμένη πρόταση που του κατατέθηκε.

Μετά το αδιέξοδο των τελευταίων ημερών η Ένωση κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση στον 22χρονο για τριετή επέκταση. Η πρόταση, η οποία έγινε αποδεκτή από την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προβλέπει απολαβές 200.000 ευρώ για τον πρώτο, για τον δεύτερο 220.000 ευρώ και για τον τρίτο 250.000 ευρώ.

Αξίζει να τονιστεί ότι προβλέπονται πολύ καλά μπόνους προσωπικών και ομαδικών στόχων, τα οποία μπορούν να ανεβάσουν τις ετήσιες αποδοχές από το 30.000 έως 50.000 ευρώ.

Επιθυμία και των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο οποίος ήταν από το μεσημέρι στα γραφεία, μίλησε μαζί του και η παραμονή του έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες. Αξίζει, δε, να τονιστεί ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος πήγε με τα ρούχα της προπόνησης από τα Σπάτα στα γραφεία.

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε υπενθυμίζεται το απόγευμα την απόκτηση του 30χρονου Ιρανού διεθνή επιθετικού, Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο οποίος επιστρέφει στην Ελλάδα και μάλιστα πήρε τη φανέλα με τον αριθμό 11.

Παράλληλα, έδωσε τα χέρια με την Αλ Νασρ του Ντουμπάι και ο 28χρονος Έλληνας διεθνής μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ.

Πηγή: sport24.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News