Έκλεισε η μεταγραφή του Μάνταλου στην Αλ Νασρ

Ποδόσφαιρο
Έκλεισε η μεταγραφή του Μάνταλου στην Αλ Νασρ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ συμφώνησε με την ομάδα του Ντουμπάκι και ο 28χρονος διεθνής μέσος θα συνεχίσει στα Εμιράτα…

Η νέα βελτιωμένη πρόταση από την Αλ Νασρ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και όπως σας ενημέρωσε το Sport24.gr από το πρωί ο Πέτρος Μάνταλος ήταν με τις βαλίτσες στο χέρι.

Άλλωστε ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, βρίσκεται στα γραφεία της Ένωσης προκειμένου να ανάψει το πράσινο φως για την πώληση του Πέτρου Μάνταλου στην Αλ Νασρ, επιβλέποντας την τελική διαπραγμάτευση.

Τελικά οι δύο πλευρές έφθασαν σε συμφωνία για 4,2 εκατ. ευρώ και ο αρχηγός του Δικεφάλου θα είναι κάτοικος Ντουμπάι και θα συνεχίσει στο πρωτάθλημα των ΗΑΕ. Το βράδυ της Τρίτης (25/8) ξεκίνησε η ανταλλαγή εγγράφων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, η οποία θα ανακοινωθεί μέσα στην Τετάρτη. Ο Πέτρος Μάνταλος δεν θα είναι στη διάθεση του Μάσιμο Καρέρα για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Το deal που σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής για την ομάδα, καθώς αποχωρεί ένας ποδοσφαιριστής που αποτέλεσε το σήμα κατατεθέν στα χρόνια του ''ερχόμαστε'' και ο οποίος συνέδεσε την αρχηγία του με τη μετάβαση της ομάδας από τη Β' Εθνική στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και την εκ νέου παρουσία της στους ομίλους του Champions League.

Η Αλ Νασρ ιδρύθηκε το 1945 και προπονητής της είναι ο Κροάτης, Κρούνοσλαβ Γιούρτσιτς.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News