Έφτασε η πρόταση για τον Μάνταλο στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Έφτασε η πρόταση για τον Μάνταλο στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολύ μεγάλο ποσό δίνει η Αλ Νασρ για τον έμπειρο ποδοσφαιριστή…

Η πρόταση για την αγορά του Πέτρου Μάνταλου είναι πλέον στους υπολογιστές των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, το οποίο είχε αποκαλύψει ότι θα φτάνει τα 4,3 εκατ. ευρώ, φτάνει όντως σε αυτά τα επίπεδα, καθώς πέραν του παγίου ποσού που είναι στα 3,8 εκατ. ευρώ, προβλέπονται επιπλέον 500.000 ευρώ, μέσω επιπλέον καταβολής ποσών που θα προκύπτουν από λογικά επιτεύγματα του ποδοσφαιριστή και της ομάδας του.

Στον ίδιο τον Μάνταλο, έχει κατατεθεί από την Αλ Νασρ, πρόταση για διετή ή τριετή συνεργασία (αυτό είναι κάτι που θα συναποφασιστεί με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή), η οποία θα του εξασφαλίζει πάγιες αποδοχές κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, οι οποίος μέσω επίτευξης προσωπικών στόχων, θα φτάνει έως και το 1,7 εκατ. ευρώ. Χρήματα τα οποία θα ήταν ασφαλώς αδύνατον να αρνηθεί.

Όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στο τελευταίο στάδιο υλοποίησης μιας μεταγραφής που θα αποσυνδέσει την ΑΕΚ από τον αρχηγό της και τον ποδοσφαιριστή που ήταν το σήμα κατατεθέν της επιστροφής στη μεγάλη κατηγορία. Οι δύο πλευρές βρίσκονται αυτή την ώρα σε συζητήσεις για να ολοκληρωθεί το deal και να προχωρήσει η απαραίτητη ανταλλαγή εγγραφών.

Από την πλευρά της, η Ένωση θα επιχειρήσει να κρατήσει στο ρόστερ της τον ποδοσφαιριστή για τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή, αυτή είναι όμως μια πολύ δύσκολη απαίτηση για να υλοποιηθεί, από τη στιγμή που η Αλ Νασρ θα δεσμευτεί για ένα πολύ μεγάλο ποσό αγοράς και δεν είναι πολύ λογικό να ρισκάρει το οτιδήποτε.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News