Τρεις μήνες εκτός ΑΕΚ ο Σιμάνσκι

Ποδόσφαιρο
Τρεις μήνες εκτός ΑΕΚ ο Σιμάνσκι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μεγαλύτερο απ΄ότι υπολογιζόταν θα είναι το διάστημα αποκατάστασης του τραυματισμού του…

Σοκ στην ΑΕΚ με τον Ντάμιαν Σιμάνσκι. Ο παίκτης της Ένωσης υπεβλήθη την Πέμπτη το μεσημέρι (20/8) σε επέμβαση καθαρισμού του αχίλλειου τένοντα του δεξιού του ποδιού και πρόκειται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης το λιγότερο τρεις μήνες.

Το πρόβλημα του Σιμάνσκι χρονολογείται από τα μέσα Φερβουαρίου, ενώ στην διακοπή εξαιτίας του κορονοϊού ακολουθούσε ειδικό πρόγραμμα. Στους αγώνες των playoffs έπαιζε με ενοχλήσεις, αλλά δεν ήταν τόσο έντονες.

Ένα ερώτημα που προκύπτει είναι για ποιο λόγο δεν αποφασίστηκε η άμεση επέμβασή του, αμέσως μετά το τέλος του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα να υπάρξει τεράστια καθυστέρηση. Το πρωί μπήκε στο χειρουργείο, με την αρχική χθεσινή άτυπη ενημέρωση να αναφέρει ότι ο Σιμάνσκι θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Η αλήθεια, ωστόσο, έγινε στην πορεία εντελώς διαφορετική καθώς τώρα θα χρειαστούν έξι βδομάδες μέχρι να του επιτραπεί να ακουμπήσει μπάλα και να τρέξει, ενώ απαιτούνται άλλες έξι εβδομάδες αποκατάστασης και θεραπείας. Σύνολο 3 μήνες! Το λιγότερο...

Μετά από αυτό το διάστημα, των δώδεκα εβδομάδων, ο Σιμάνσκι θα μπορεί ξανά να μπει σε ρυθμό αγώνων, αλλά ίσως χρειαστεί ένα επιπλέον διάστημα δύο-τριών εβδομάδων μέχρι να τον εμπιστευτεί ο προπονητής.

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News