ΑΕΚ

Ο μικρός Γιάννης ταξίδεψε από τα Χανιά στο Ηράκλειο και πήρε δύναμη από τους αγαπημένους του...

Η ΑΕΚ τον είχε επισκεφτεί τον περασμένο Νοέμβριο στο ΠΑΓΝΗ, αυτός ανταπέδωσε και τώρα έχει πρόσκληση και για την "Αγια Σοφια" στη Νέα Φιλαδέλφεια...

Ο μικρός Γιάννης ταξίδεψε από τα Χανιά στο Ηράκλειο και πήρε δύναμη αφού βρέθηκε κοντά στην αποστολή της ΑΕΚ. Άλλωστε ήθελε να ανταποδώσει την επίσκεψη που είχε δεχτεί τον περασμένο Νοέμβριο στο ΠΑΓΝΗ και να δει ξανά τα ινδάλματά του. Ο Γιάννης που είναι ένας πραγματικός μαχητής πήρε δώρο μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών της ΑΕΚ και έχει πρόσκληση για την "Αγια Σοφια" στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στο Ηράκλειο σήμερα τον συνόδευαν η μητέρα του, ο θείος του, η θεία του και ο αδελφός του (με μπλε φανέλα της ΑΕΚ στην ένθετη φωτογραφία).

Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Facebook αναφέρει: "Λόγω των μέτρων που επιβάλει το υγειονομικό πρωτόκολλο, οι επισκέψεις στο ξενοδοχείο της ΑΕΚ στο Ηράκλειο δεν επετράπησαν. Ωστόσο, υπήρχε μια επίσκεψη που δεν μπορούσε να μη γίνει. Τον περασμένο Νοέμβριο, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, οι ποδοσφαιριστές είχαν επισκεφτεί ένα μικρό φίλο της ομάδας στο νοσοκομείο, προκειμένου να του δώσουν δύναμη στον αγώνα που δίνει. Και αυτή τη φορά ήταν η σειρά του μικρού Γιάννη να βρεθεί κοντά τους. Έστω και για λίγο και με την προσοχή που επέβαλλαν οι περιστάσεις. Φυσικά, αυτή η ιδιαίτερη συνάντηση έκλεισε με την ευχή η επόμενη να είναι στο γήπεδο της ΑΕΚ…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια