ΑΕΚ

Παουλίνιο: Ξέρουμε τον ΟΦΗ, έχει ποιότητα

Ο Πορτογάλος της ΑΕΚ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι στο Ηράκλειο...

Το εγκώμιο του ΟΦΗ "έπλεξε" μιλώντας για το αυριανό παιχνίδι στο Ηράκλειο ο Παουλίνιο της ΑΕΚ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τις υψηλές θερμοκρασίες:

«Όσο περνάνε οι μέρες και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες, θα πρέπει να προσαρμοζόμαστε σε αυτές, όσο γίνεται, γιατί είναι λογικό η κούραση να βγαίνει πιο γρήγορα. Όταν η ομάδα έχει την κατοχή της μπάλας δεν κουράζεται τόσο. Οπότε θα προσπαθούμε να έχουμε μεγαλύτερη κατοχή, ώστε ο αντίπαλος να μην μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες, ενώ εσύ μπορείς να δημιουργήσεις και να σκοράρεις. Κάπως έτσι θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».


Τι περιμένει για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ:

«Θα πρέπει να δώσουμε μεγαλύτερη βάση στην κατοχή της μπάλας, δημιουργώντας ευκαιρίες. Σίγουρα θα πρέπει να εκμεταλλευθούμε την ευκαιρία που μας δίνεται για τη 2η θέση. Πλέον είναι όλοι οι αγώνες τελικοί, δεν έχουμε περιθώριο πλέον, πρέπει να μπούμε και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

Πώς είδε τον ΟΦΗ κόντρα στον Άρη:
«Ο ΟΦΗ είναι μια ποιοτική ομάδα που την έχουμε αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Γνωρίζουμε την ομάδα του ΟΦΗ και τους παίκτες της. Είναι μια ομάδα πολύ δυνατή στην έδρα της, κυρίως όταν έχει τον κόσμο της. Τώρα δε θα τον έχει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είναι δυνατή. Οπότε, εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι, στο δικό μας τρόπο σκέψης, να είμαστε συγκεντρωμένοι, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τους 3 βαθμούς».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια