default-image

Ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ειδικό πρόγραμμα ο Ολιβέιρα στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ανεβάζει στροφές ο Γαλανόπουλος…

Δεύτερη ημέρα προπόνησης στα Σπάτα για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ μετά το τέλος της καραντίνας. Οι κιτρινόμαυροι τήρησαν όλα τα μέτρα προστασίας και συνέχισαν το πρόγραμμά τους στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν χωρισμένοι σε γκρουπ, με έμφαση στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ατομικής τεχνικής. O Oλιβέιρα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να εκτιμηθεί το πρόβλημα τραυματισμού που είχε και να μπορέσει να επανέλθει δριμύτερος.

Εξάλλου, Ο Γαλανόπουλος ακολούθησε μέρος του προγράμματος των υπολοίπων και ανεβαίνει σταδιακά προκειμένου να τεθεί και πάλι στη διάθεση του Ιταλού προπονητή της Ένωσης, Μάσιμο Καρέρα.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ αναφέρει: "Ολοκληρώθηκε το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα της ΑΕΚ στα Σπάτα. Οι παίκτες της ομάδας γυμνάστηκαν χωρισμένοι σε γκρουπ, με έμφαση στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της ατομικής τεχνικής.

Μέρος του προγράμματος των υπολοίπων ακολούθησε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ το δικό του πρόγραμμα έκανε ο Νέλσον Ολιβέιρα".

Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News