ΑΕΚ

Δεν επαναδιαπραγματεύεται για Αραούχο η Λας Πάλμας

Σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα που αφορούν στον Αργεντινό επιθετικό…

Στην ΑΕΚ εξετάζουν τις πιθανότητες που έχουν για να εισέλθουν σε διαδικασία επαναδιαπραγμάτευσης με τη Λας Πάλμας, για την απόκτηση του Σέρχιο Αραούχο, με αρκετές λύσεις προς συζήτηση από τη δική της πλευρά.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα γράφουν στην Ισπανία, η ομάδα στην οποία ο «Τσίνο» ανήκει, δεν έχει σκοπό να συζητήσει σε νέα βάση για τον Αργεντινό.

Συγκεκριμένα, η "La Provincia" αναφέρει ότι η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου δεν έχει διάθεση να μπει σε μια νέα κουβέντα και ότι εφόσον δεν τηρηθούν τα όσα έχουν συμφωνηθεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, ο Αραούχο θα επιστρέψει στην ομάδα που ανήκει, ξεκινώντας με εκείνη την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Μάλιστα, στην περίπτωση αυτή και όπως προβλέπεται από την υπάρχουσα συμφωνία, η ΑΕΚ θα πρέπει να καταβάλλει ως "πέναλτι" στη Λας Πάλμας, το ποσό των 200.000 ευρώ, για την ακύρωση των όρων μεταγραφή του στην Ένωση!

Μάλιστα η ισπανική εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι από τη Λας Πάλμας λένε: "Οι συμφωνίες είναι για να τηρούνται. Εάν η ΑΕΚ δεν καταβάλει το ποσό, ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να επιστρέψει".

Βάσει των όσων οι δύο ομάδες συμφώνησαν τον περασμένο Ιανουάριο, η ΑΕΚ θα πρέπει να πληρώσει 2,7 εκατ. ευρώ έως την 31η Μαΐου, εφόσον θέλει να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αραούχο. Το να μην επιθυμεί η Λας Πάλμας την επαναδιαπραγμάτευση, σύμφωνα με όσα οι Ισπανοί υποστηρίζουν, ίσως βέβαια να είναι και ένα παιχνίδι τακτικής.

Ένα μήνυμα προς την πλευρά της Ένωσης ότι για να δημιουργηθούν συνθήκες νέας συζήτησης, η αντιπρότασή της δεν θα πρέπει να απέχει σημαντικά από όσα προβλέπει η εν ισχύ συμφωνία των δύο πλευρών.

Από την άλλη, εφόσον τα όσα γράφονται απηχούν την αλήθεια, τότε η ακύρωση της μεταγραφής του Αραούχο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί. Εκτός εάν η ΠΑΕ αποφασίσει ότι αξίζει να δοθούν "ντούκου" τα 2,7 εκατ. ευρώ που έχουν συμφωνηθεί, για την αγορά του "Τσίνο", σε μια περίοδο που η χρηματιστηριακή αξία των ποδοσφαιριστών φθίνει διεθνώς και η Λας Πάλμας αντιμετωπίζει σημαντικά οικονομικά προβλήματα.
Πηγή: sport24.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια