Τριετές συμβόλαιο προσφέρει στην ΑΕΚ ο Βράνιες

Ποδόσφαιρο
Τριετές συμβόλαιο προσφέρει στην ΑΕΚ ο Βράνιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αγκάθι» για την παραμονή του είναι το μεγάλο του συμβόλαιό …

Η επιθυμία ΑΕΚ και Όγκνιεν Βράνιες να συνεχίσουν τη συνεργασία τους είναι δεδομένη, η Άντερλεχτ φαίνεται πως δεν θα σταθεί εμπόδιο, ωστόσο «αγκάθι» για την παραμονή του είναι το μεγάλο συμβόλαιό του.

Ο 30χρονος στόπερ έχει λαμβάνειν 1,8 εκατ. ευρώ από τους Βέλγους στα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του, ενώ η «Ένωση» φέτος κάλυπτε περίπου το 50% των αποδοχών του. Οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να καλύψουν όλη τη διαφορά και αναζητείται η φόρμουλα για να παραμείνει. Θα χρειαστεί πιθανότατα η Άντερλεχτ να δώσει μια αποζημίωση στον ποδοσφαιριστή ή να ρίξει και ο ίδιος το κασέ του (ή και τα δύο).

Πάντως στην ΑΕΚ έχουν ήδη έτοιμο ένα... τρικ για να πείσουν πιο εύκολα τον Βράνιες. Θα του προσφέρουν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, δηλαδή έναν επιπλέον χρόνο σε σχέση με την συμφωνία που είχε με την Άντερλεχτ. Τα χρήματα δύσκολα θα ξεπεράσουν τις 500.000 ευρώ το χρόνο, ειδικά μετά τις επιπτώσεις της πανδημίας, αλλά προσθέτοντας ένα έτος στο deal ευελπιστούν πως θα είναι πιο εύκολο να δεχτεί ο Βράνιες.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News