ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τον γύρο του κόσμου έκανε η είδηση με τον 86χρονο φίλο της και το πρόστιμο

Μέσα σε Ινδία, Ιαπωνία και ΗΠΑ και Γερμανία (στο διάσημο Kicker) κάνουν αναφορά στο περιστατικό και στέκονται ιδιαίτερα στην αντίδραση της ΑΕΚ...

Ο 86 χρονος Κωνσταντίνος Φωτεινός... δεν θα πληρώσει το πρόστιμο που του επιβλήθηκε γιατί βγήκε για να δει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ παρά την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων για τον κορωνοϊό.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κινητοποιήθηκε άμεσα και με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη έγινε γνωστό πως θα πληρώσει εκείνη το πρόστιμο, ενώ θα είναι ο πρώτος που θα πάρει το πρώτο διαρκείας για την «Αγια-Σοφιά».

Ο κ. Φωτεινός μίλησε για την αγάπη που τρέφει για την ΑΕΚ: «Γεννήθηκα στην Κωνσταντινούπολη και η ΑΕΚ ήταν η πρώτη μου αγάπη. Αυτή την ομάδα μάθαμε στην Πόλη! Θυμάμαι τον εαυτό μου συνέχεια μέσα στο γήπεδο. Είτε με τον αδερφό μου, είτε με τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου έχω πολλά αντικείμενα της ΑΕΚ. Όλα από την μπουτίκ που υπήρχε στην Καππαδοκίας».

Στη συνέχεια, ο παππούς που συγκίνησε όλη την φίλαθλη Ελλάδα πρόσθεσε: «Στο γήπεδο όταν πήγαινα έπαιρνα και τα παιδιά μου. Πριν από κάποια χρόνια είχα πάρει και τον μεγάλο μου εγγονό με την κόρη μου. Δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα έργα.


Εγώ έζησα το παλιό γήπεδο και θέλω να προλάβω και το καινούργιο. Είμαι και μεγάλος σε ηλικία πια! Μια φορά κατάφερα και είδα κλεφτά και πως είναι μέσα. Μου σηκώθηκε η τρίχα! Κάθε φορά που πηγαίνω στη Νέα Φιλαδέλφεια και το βλέπω βάζω τα κλάματα. Αυτό είναι το σπίτι μας και λίγοι μπορούν να καταλάβουν πως είναι να μην έχεις σπίτι
».

Όσον αφορά την πρωτοβουλία του Δημήτρη Μελισσανίδη και της ΠΑΕ, τόνισε: «Δεν το περίμενα. Είμαι πολύ συγκινημένος. Βούρκωσα όταν το έμαθα και θέλω να πως ένα τεράστιο ευχαριστώ στην ΑΕΚ και στον κ. Μελισσανίδη. Δεν το έκανα επίτηδες ούτε ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα. Πήγα να δω το γήπεδο γιατί αυτό κάνω δύο φορές την εβδομάδα τουλάχιστον. Αυτό με κρατάει!».

Η κίνηση της ΑΕΚ για τον 86χρονο οπαδό της πέρασε από τα σύνορα...

Μέσα σε Ινδία, Ιαπωνία και ΗΠΑ και Γερμανία (στο διάσημο  Kicker) κάνουν αναφορά στο περιστατικό και στέκονται ιδιαίτερα στην αντίδραση της ΑΕΚ.

Τονίζουν ότι το κλαμπ κινητοποιήθηκε άμεσα και όχι μόνο πλήρωσε το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον οπαδό αλλά του έδωσε και δώρο το πρώτο διαρκείας στο νέο γήπεδο.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr ΣΤΟ Google News

Τα δημοφιλέστερα του 24ώρου

Σχόλια