Κ19 ΟΦΗ: Πάλεψε αλλά πλήρωσε το κακό α’ ημίχρονο, ήττα 1-3 από ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Κ19 ΟΦΗ: Πάλεψε αλλά πλήρωσε το κακό α’ ημίχρονο, ήττα 1-3 από ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ έβαλε νωρίς τρία γκολ στο Ατσαλένιο και ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να γυρίσει το ματς

Δύο όψεις είχε η αναμέτρηση στο Ατσαλένιο  για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ19 της Super League, εκεί όπου ο ΟΦΗ γνώρισε την ήττα από την ΑΕΚ.

Στο α’ ημίχρονο η ΑΕΚ κυριάρχησε και δίκαια προηγήθηκε νωρίς με 0-3 αλλά στην επανάληψη ο ΟΦΗ ήταν αυτός που πήρε τον έλεγχο του αγώνα, σκόραρε και είχε ευκαιρίες αλλά ουσιαστικά ο νικητής είχε κριθεί από το α’ ημίχρονο. Στο 4’ ο Χριστόπουλος και στο 13’ ο Μαχαίρας σκόραραν για το 0-2 της ΑΕΚ, που είχε επίσης και άλλες φάσεις και δοκάρι με τον Ρουκουνάκη. Ο Νοικοκυράκης μετά το 0-1 είχε φάση για τον ΟΦΗ για την ισοφάριση.

Στο β’ ημίχρονο ο ΟΦΗ έβγαλε ενέργεια, προσπάθησε να αντιδράσει αλλά τα πράγματα ήταν σίγουρα δύσκολα. Στο 55’ ο Νοικοκυράκης έκανε το 1-3 με ωραίο γκολ μετά από αντεπίθεση και η καθοριστική στιγμή ήταν στο 62’ με τρεις αλλεπάλληλες ευκαιρίες του ΟΦΗ! Καλαϊτζάκης, Αυγουστάκης και Νοικοκυράκης νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα Θεοχάρη, ο οποίος κράτησε το 1-3 και από εκεί και πέρα δεν σημειώθηκε κάτι ιδιαίτερο στο παιχνίδι.

Κ19 ΟΦΗ: Σηφάκης, Δολαψάκης, Κουγιουμτζής, Μακρυδάκης (80′ Γαϊτάνης) Αυγουστάκης, Ψαρράς (75′ Μπέρκης) Καλαϊτζάκης, Μαρινάκης (80′ Μπέκου), Νοικοκυράκης, Σκέντζος (59′ Σταυρακάκης) Παπιομύτογλου (59′ λ.τ. Παπαδάκης)

ΑΕΚ: Θεοχάρης, Λιωνής (80′ Τσιγαρίδης) Καραβίδας, Κώτσιος, Σταμούλης (89′ Κορομηλάς) Ποζατζίδης, Ρουκουνάκης, Χριστόπουλος, Τσέλιος (73′ Τσαρούχας) Μαχαίρας (73′ Αρβανίτης) Κοσίδης (89′ Κάτσικας)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News