H αποχώρηση Γιακουμάκη ανοίγει το δρόμο για Μπογέ στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
H αποχώρηση Γιακουμάκη ανοίγει το δρόμο για Μπογέ στην ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ηρακλειώτης ποδοσφαιριστής έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να συνεχίσει στον ΟΦΗ…

O Έλληνας επιθετικός έχει γνωστοποιήσει, επί της ουσίας, στην ομάδα την πρόθεση αποχώρησής του, με τον ΟΦΗ να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό του. Εξελίξεις για το θέμα δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν και, αν όντως παραχωρηθεί ο παίκτης σε άλλη ομάδα, τότε δημιουργείται ένα κενό, που σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», καλύπτεται ιδανικά στην επίθεση της Ένωσης.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει αυτή τη στιγμή στην επίθεση τους Νέλσον Ολιβέιρα και Μάρκο Λιβάγια πλην του Γιακουμάκη, επομένως θα χρειαστεί μια ακόμη λύση για κάθε ενδεχόμενο στην κορυφή. Ο Μπογέ μπορεί να είναι πιο οικείος με τα άκρα της επίθεσης, αλλά έχει δείξει πως μπορεί να δώσει λύσεις και ως σέντερ φορ, κάτι που δίνει στον Πορτογάλο προπονητή μια πιθανή πολυσύλλεκτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης στο πρόσωπο του «άσου» της Τορίνο, που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ΑΕΚ ως δανεικός.

Πρώτα, όμως, πρέπει να φανεί αν θα γίνει οποιαδήποτε κίνηση για τον Γιακουμάκη. Εφόσον εκείνος δοθεί κάπου, τότε δεν αποκλείεται να μπει σε δράση το συγκεκριμένο σχέδιο, αν και όπως έχει ήδη αναφερθεί, η ΑΕΚ δε βιάζεται να προχωρήσει σε οποιαδήποτε κίνηση, έχοντας καλύψει τις βασικές της μεταγραφικές ανάγκες.

Πηγή: sdna.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News