default-image

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Europa League

Ποδόσφαιρο
Οι υποψήφιοι αντίπαλοι της ΑΕΚ στο Europa League

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πιθανοί αντιπάλοι και για Άρη και Ατρόμητο...

Η UEFA χώρισε σε γκρουπ τις ομάδες που θα μπουν στην κλήρωση της Δευτέρας (22/7, 15:00) και η ΑΕΚ έμαθε τις 6 υποψήφιες αντιπάλους της στον 3ο προκριματικό της διοργάνωσης, μπαίνοντας στον 5ο όμιλο.

Για να προχωρήσει, λοιπόν, η Ένωση στα playoffs του Europa League θα χρειαστεί στις 8 και 15 Αυγούστου να ξεπεράσει το εμπόδιο που θα της βάλει μία εκ των: Ουτρέχτη ή Ζρίνσκι, Τραμπζονσπόρ, Μπνέι Γεχούντα, Χόνβεντ ή Κραϊόβα, ΤΣΣΚΑ Σόφιας ή Όσιγιεκ και Λουκέρνη ή Κλάκσβικ.

Αναμφισβήτητα η ισχυρότερη ομάδα εκ των υποψηφίων αντιπάλων είναι η Τραμπζονσπόρ, ωστόσο και οι υπόλοιπες αποτελούν "παγίδες" διότι προέρχονται από καλές σεζόν. Υπενθυμίζουμε πως η ΑΕΚ, εξαιτίας των επεισοδίων με τον Άγιαξ, έχει τιμωρηθεί και δεν θα έχει κόσμο τόσο στο εντός του 3ου προκριματικού όσο και στο εντός των playoffs εφόσον προκριθεί.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ:

Τραμπζονσπόρ (Τουρκία)

Ουτρέχτη (Ολλανδία) ή Ζρίνσκι (Βοσνία)

ΤΣΣΚΑ Σόφιας (Βουλγαρία) ή Όσιγιεκ (Κροατία)

Λουκέρνη (Ελβετία) ή Κλάκσβικ (Νησιά Φερόε)

Μπνέι Γεχούντα Τελ Αβίβ (Ισραήλ)

Χόνβεντ (Ουγγαρία) ή Κραϊόβα (Ρουμανία)

Οι αντίπαλοι  Άρη και Ατρομήτου

Λίγες ημέρες πριν αντιμετωπίσει την ΑΕ Λεμεσού στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, ο Άρης θα μάθει αύριο την επόμενη αντίπαλό του στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Συγκεκριμένα, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία ανακοίνωσε τα υπο-γκρουπ ενόψει της αυριανής κλήρωσης για την επόμενη φάση του Europa League.

Υποψήφιοι αντίπαλοι για τους Θεσσαλονικείς είναι η Μπράγκα από την Πορτογαλία, η Σπαρτάκ Μόσχας από τη Ρωσία και οι νικητές των εξής ζευγαριών:

Αλασκέρτ (Αρμενία) – Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)

Μόλντε (Νορβηγία) – Τσουκαρίτσκι (Σερβία)

Στρασμπούρ (Γαλλία) – Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ).

Και τους δικούς του υποψήφιους αντιπάλους στην κλήρωση του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League έμαθε σήμερα ο Ατρόμητος.Η ομάδα του Περιστερίου στον 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη την Ντουνάισκα Στρέντα στη Σλοβενία, θα μάθει αύριο την ομάδα ή το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει ο επόμενος αντίπαλός του στη διοργάνωση.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι του Ατρομήτου

Γουλβς-Κρουσάντερς

Λέγια Βαρσοβίας- ΚουΠΣ Κουόπιο

Γάνδη-Βιτορούλ

Μίντιλαντ

Άλκμααρ-Χάκεν

Πηγή: sport24.gr, sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News