ΑΕΚ

Περισσότερα από 6 εκ, ευρώ θέλει η ΑΕΚ για Μπάρκα

Τον διεθνή τερματοφύλακα παρακολουθούν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, με τον Άγιαξ να έχει κάνει κρούση και να έχει λάβει την απάντηση πως πωλείται με 10 εκατ. ευρώ…

Την ώρα που φούντωσαν οι φήμες πως η ΑΕΚ ενδιαφέρεται «ζεστά» για τον Γιώργο Αθανασιάδη που μένει ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίποηλς το καλοκαίρι, την ίδια στιγμή επανέρχονται τα σενάρια περί ενδιαφέροντος από ομάδα του εξωτερικού για το Βασίλη Μπάρκα.

Τον διεθνή τερματοφύλακα της «Ένωσης» παρακολουθούν αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι, με τον Άγιαξ να έχει κάνει κρούση στους ιθύνοντες της ΠΑΕ και να έχει λάβει την απάντηση πως πωλείται με 10 εκατ. ευρώ.

Με ένα τέτοιο ποσό δύσκολα θα φύγει ο 25χρονος γκολκίπερ, ο οποίος φέτος έχει υπερασπιστεί 33 φορές την «κιτρινόμαυρη» εστία (και σε 16 από αυτά τα ματς την έχει κρατήσει ανέπαφη).

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όποιος θέλει να πάρει τον Μπάρκα πρέπει να δώσει τουλάχιστον 6 εκατ. ευρώ, αφού σε διαφορετική περίπτωση η ΑΕΚ δεν πρόκειται να μπει σε διαδικασία σοβαρής συζήτησης με τον υποψήφιο «μνηστήρα».

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια