Έφτασε στην Αθήνα ο Χιμένεθ

Ποδόσφαιρο
Έφτασε στην Αθήνα ο Χιμένεθ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αύριο το πρωί θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ΑΕΚ...

Στην τελική της ευθεία έχει μπει η δεύτερη επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην ΑΕΚ. Το βράδυ της Τρίτης (05/02) ο Ισπανός κόουτς έφτασε με πτήση μέσω Φρανκφούρτης στην Αθήνα για να ολοκληρώσει το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του με τους κιτρινόμαυρους.

Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (06/02) θα πάει στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και θα πιάσει εκ νέου δουλειά στους "κιτρινόμαυρους".

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών κράτησαν λίγο και η τρίτη θητεία του Ισπανού προπονητή, που οδήγησε την ΑΕΚ στο πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, αναμένεται ξεκινήσει άμεσα. Για την ακρίβεια αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο (7/2, 19:30) για τον πρώτο προημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Αυτή θα είναι η τρίτη του θητεία στην ΑΕΚ. Πέρυσι ο Ανδαλουσιάνος μέτρησε 30 νίκες, 16 ισοπαλίες και 6 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε το πρωτάθλημα, ενώ έφτασε με την ομάδα στον τελικό του Κυπέλλου, όπου επήλθε ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Πηγή: sport24.gr 

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News