Διακόπηκαν οι εργασίες στην «Αγ.Σοφιά»

Ποδόσφαιρο
Διακόπηκαν οι εργασίες στην «Αγ.Σοφιά»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά το τραγικό συμβάν με την θανατηφόρα πτώση εργαζόμενου

Οι εργασίες στο υπό ανέγερση γήπεδο της Ένωσης διακόπτονται προσωρινά μετά το τραγικό συμβάν της Τετάρτης καθώς θα χρειαστεί να γίνουν επιπλέον έλεγχοι για τις συνθήκες κάτω από τις προχωρούν οι εργασίες. Αυτό, φαίνεται και από το live streaming των εργασιών που γίνεται από το agiasofia.today.

Πρόκειται, μάλιστα, για κάτι που επιβεβαίωσε με δηλώσεις του και ο  Γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας, Παναγιώτης Κορφιάτης. Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως κατά τον πρώτο έλεγχο δεν διαπιστώθηκαν σημαντικά προβλήματα ή παραλείψεις.

Συγκεκριμένα υποστήριξε ότι «Δόθηκε διακοπή εργασιών, επειδή πρόκειται για θανατηφόρο ατύχημα και σαφώς χρειάζονται και περαιτέρω έλεγχοι. Στους πρώτους ελέγχους δεν διαπιστώθηκαν σημαντικά προβλήματα ή παραλείψεις όσον αφορά την ασφάλεια του οικοδομικού έργου. Δεν έχει βρεθεί για παράδειγμα κάποιο σπάσιμο στην κουπαστή, κάτι που να υποχώρησε.

Αυτή είναι μια πρώτη εικόνα όμως, τον έλεγχο έκαναν και θα συνεχίσουν να κάνουν πολύ έμπειροι επιθεωρητές. Από τότε που ξεκίνησε το κατασκευαστικό κομμάτι του έργου, έχουν διενεργηθεί τρεις έλεγχοι, ο τελευταίος μαζί με το συνδικάτο τον οικοδόμων τον Νοέμβριο και δεν είχε βρεθεί κάτι προβληματικό. Προγραμματίζαμε και νέο έλεγχο αυτές τις μέρες, αφού σε έργα τέτοιας έκτασης, πρέπει να είναι όσο το δυνατό συχνότεροι».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News