ΑΕΚ

Το μήνυμα «Τίγρη» στους παίκτες της ΑΕΚ

Eπισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα και έστειλε στους παίκτες μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης

Μαζί με την έλευση της νέας χρονιάς και τις καθιερωμένες ευχές, ο Δημήτρης Μελισσανίδης έστειλε στους παίκτες της ΑΕΚ μήνυμα στήριξης και εμπιστοσύνης.

Λίγες ημέρες μετά την κατσάδα για την ήττα από τον Παναιτωλικό, ο «Τίγρης» επισκέφτηκε το προπονητικό κέντρο της Ένωσης στα Σπάτα και εκείνο που ζήτησε από τους παίκτες, ήταν να βγάλουν και πάλι την «γυαλάδα στο μάτι» και το πάθος. Τα στοιχεία δηλαδή, που έδωσαν στην ΑΕΚ πέρυσι το πρωτάθλημα.

 «Χρόνια πολλά με υγεία σε εσάς και στις οικογένειες σας. Να είστε δυνατοί. Ποτέ δεν έπαψα να πιστεύω ότι είμαστε καλή ομάδα, απλώς έχουμε χάσει την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση μας. Επειδή θέλω να πιστεύω ότι ξέρω ποδόσφαιρο θα σας πω ότι κατά τη γνώμη μου δεν έχει αλλάξει τίποτα σε σχέση με πέρυσι.

Η ομάδα έχει καλό υλικό και είστε όλοι σας καλοί παίκτες που θα μπορούσατε να είστε βασικοί, αλλά παίζουν έντεκα.Απλώς πέρυσι γυάλιζε το μάτι σας. Αυτή τη γυαλάδα θέλω και πάλι να δω και θα το αλλάξουμε το κλίμα. Ψυχολογία είναι το ποδόσφαιρο και πάνω απ όλα θέλει ψυχή. Και εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε για την ομάδα ο,τι χρειαστεί και θα είμαστε δίπλα σας. Γυρίστε το. Μπορείτε. Καλή χρονιά!» ήταν τα λόγια του Μελισσανίδη στους παίκτες της ΑΕΚ.

Σχόλια