ΑΕΚ

To ευχαριστώ του Ουζουνίδη στον κόσμο της ΑΕΚ

Δύσκολο χαρακτήρισε το τελευταίο διήμερο ο τεχνικός της Ένωσης και επεσήμανε ότι η ομάδα έχει ανάγκη από στήριξη…

Την αισιοδοξία του ότι η ΑΕΚ μπορεί να αναστρέψει το κλίμα εξέφρασε μετά την ήττα από τον Άγιαξ ο Μαρίνος Ουζουνίδης που χειροκροτήθηκε ωστόσο από τον κόσμο της ομάδας.

«Είχαμε ένα δύσκολο διήμερο. Προσπαθήσαμε μέσα σε αυτές τις δύο μέρες να ηρεμήσουμε και να αλλάξουμε λίγο τα σχέδια πριν το παιχνίδι βρίσκοντας ένα σχήμα για να είμαστε όσο καλύτεροι γινόταν. Νομίζω ότι τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει πολλές ευκαιρίες. Νομίζω ο Άγιαξ έκανε τις λιγότερες ευκαιρίες του. Σταθήκαμε τυχεροί στη φάση του δοκαριού, αλλά ήρθε το πέναλτι και η αποβολή. Νομίζω πως είναι όλα ανάποδα αυτήν την περίοδο
», είπε ο τεχνικός της Ένωσης και συνέχισε:
«Στο Champions League ποτέ δεν κατεβάσαμε την ομάδα που θέλαμε, πάντα κοιτάγαμε με τους διαθέσιμους παίκτες και αυτό μας στοίχισε αρκετά. Παρότι δεν έχουμε πάρει βαθμούς κανείς μας δεν μετανιώνει. Ξέραμε εξ αρχής ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για μας».

Στην τελευταία αποστροφή του λόγου δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που ήρθαν στο γήπεδο. Μετά τις δυσκολίες και τα αποτελέσματα που είχαμε δεν είναι εύκολο. Τώρα η ομάδα θέλει βοήθεια και στήριξη και εμείς θα προσπαθήσουμε να το γυρίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής».

Σχόλια