Σημαντικές επιστροφές στη διάθεση τoυ Ουζουνίδη

Ποδόσφαιρο
Σημαντικές επιστροφές στη διάθεση τoυ Ουζουνίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πέντε παίκτες υπολογίζει ο τεχνικός της ΑΕΚ για την επανέναρξη των υποχρεώσεων της ομάδας του…

Στις προπονήσεις επιστρέφουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, έπειτα από το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη το Σαββατοκύριακο.

Σε μία κρίσιμη για την «Ένωση» εβδομάδα, ο Έλληνας τεχνικός καλείται να προσαρμόσει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και στη συνέχεια με την Μπάγερν στο ΟΑΚΑ για την 3η αγωνιστική του Champions League.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ αναμένεται να έχει στη διάθεσή του σημαντικές επιστροφές, ποδοσφαιριστές που δεν υπολόγιζε πριν από τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, και θα δώσουν πολύτιμες λύσεις στον «Δικέφαλο».

Πρώτος στη λίστα είναι ο Άλεφ, αφού ο Βραζιλιάνος προστατεύτηκε στο παιχνίδι με τη Λαμία, αλλά αυτή την εβδομάδα θα ανεβάσει στροφές για να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του.

Επόμενος, ο Μάριος Οικονόμου. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τον τραυματισμό του και τις επόμενες ημέρες θα δοκιμάσει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Πέτρου Μάνταλου, σύμφωνα με τον sport-fm.gr, ο οποίος έχει ενοχλήσεις στο γόνατο. Θετικά είναι τα μηνύματα και για τον Πόνσε, ο οποίος βρίσκεται ένα «κλικ» πίσω από τους υπόλοιπους παίκτες της ΑΕΚ.

Σημαντική, ωστόσο, θεωρείται και η επιστροφή του Χρήστου Αλμπάνη, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο διάστημα από θλάση και έχει ολοκληρώσει με μεγάλο επιτυχία την αποθεραπεία του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News