ΑΕΚ

Ουζουνίδης: Περιμένω αύριο αντίδραση από την ομάδα μου

«Έχουμε κάνει ήδη κάτι μεγάλο μπαίνοντας στους ομίλους, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί»…


Την αναγκαιότητα για νίκη αύριο κόντρα στην Μπενφίκα για να έχει η ΑΕΚ ελπίδες για κάτι καλό στη συνέχεια του Champions League, τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

«Αν θέλουμε να πετύχουμε κάτι πρέπει να κερδίσουμε αύριο. Το πρώτο ματς μας έδειξε τι πρέπει να βελτιώσουμε και ένα από αυτά ήταν το να είμαστε συγκεντρωμένοι. Το ματς με τον Άγιαξ ήταν ένα μάθημα και πρέπει να μην επαναλάβουμε τα ίδια λάθη γιατί σε αυτό το επίπεδο οι ομάδες δεν συγχωρούν τίποτα. Περιμένω αύριο μια καλύτερη αντίδραση από την ομάδα μου», τόνισε ο προπονητής της «Ένωσης» και πρόσθεσε:

«Πρέπει να είμαστε πάρα πολύ καλοί σε όλους τους τομείς. Και στην άμυνα, και στην επίθεση και στη μετάβαση. Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας. Πάνω από όλα πρέπει να τρέξουμε και να πιέσουμε πολύ. Είναι ομάδες που σε τιμωρούν. Ο ΠΑΟΚ στα πρώτα 25 λεπτά ήταν πολύ καλύτερος από την Μπενφίκα και όμως έχανε με 2-1. Δεν πρέπει να χάσουμε στιγμή τη συγκέντρωσή μας. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο. Να μην υστερήσουμε σε τίποτα».

Για το τι μπορεί να πετύχει η ΑΕΚ στους ομίλους, είπε: «Έχουμε κάνει ήδη κάτι μεγάλο μπαίνοντας στους ομίλους, αλλά θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Το αυριανό παιχνίδι θα δείξει πολλά πράγματα και για τις δύο ομάδες. Η Μπάγερν είναι σε άλλο επίπεδο, οπότε τα αποτελέσματα που θα έχουμε οι άλλες τρεις ομάδες μεταξύ μας θα παίξουν ρόλο».

Ερωτηθείς αν θα υπάρξουν αλλαγές στο κέντρο άμυνας μετά από πέντε ευρωπαϊκά ματς με το ίδιο δίδυμο (Οικονόμου-Λαμπρόπουλος) απάντησε: «Θα αποφασίσω ποιοι είναι οι καλύτεροι για το παιχνίδι και θα δούμε. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και πάντα επιλέγεις τους παίκτες που πιστεύεις πως θα ανταποκριθούν καλύτερα. Έχω τέσσερις πολύ καλούς κεντρικούς αμυντικούς και θα επιλέξω ανάμεσά τους».

Τέλος, μιλώντας για τα χαρακτηριστικά της Μπενφίκα, είπε: «Είναι μία ομάδα με πολύ ταλέντο αλλά σίγουρα κάνει κάποια λάθη λόγω απειρίας. Είναι μία ομάδα που επιστρέφει σε πολύ ψηλό επίπεδο και ίσως χρειαστεί λίγο χρόνο για να το πετύχει».

Σχόλια