Αποφεύγει την επέμβαση ο Μπογέ, απρόοπτο με Άλεφ

Ποδόσφαιρο
Αποφεύγει την επέμβαση ο Μπογέ, απρόοπτο με Άλεφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η κατάσταση του Αργεντινού παρουσιάζει σημαντική βελτίωση ενώ ερωτηματικό ενόψει ΠΑΟΚ είναι ο Βραζιλιάνος

Ευχάριστα ήταν για την ΑΕΚ τα αποτελέσματα του κλινικού και απεικονιστικού ελέγχου του Λούκας Μπογέ. Σύμφωνα με αυτά, η κατάσταση του Αργεντινού παρουσιάζει σημαντική βελτίωση, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνει επέμβαση. Ο ποδοσφαιριστής θα ενταχθεί σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας, ωστόσο, παραμένει άγνωστο το πότε θα τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

«Ο κλινικός και απεικονιστικός έλεγχος του ποδοσφαιριστή Λουκάς Μπογέ ανέδειξε αισθητή βελτίωση της κατάστασής του. Θα συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, με σκοπό τη σταδιακή επανένταξή του στις προπονήσεις της ομάδας στις προσεχείς μέρες» αναφέρει η σχετική ενημέρωση της Ένωσης.

Πρόβλημα με Άλεφ

Η σημερινή μέρα δεν είχε μόνο ευχάριστα, καθώς ο Άλεφ αποχώρησε από την προπόνηση με σφίξιμο στον προσαγωγό και η συμμετοχή του στο κυριακάτικο ντέρμπι (23/9, 20:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, καθίσταται αμφίβολη. Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί στην αυριανή τελευταία προπόνηση.

Από εκεί και πέρα, το ατομικό του πρόγραμμα συνέχισε ο Αλμπάνης. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για τις 16:30 στα Σπάτα και στη συνέχεια ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα ανακοινώσει την αποστολή που θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News