ΑΕΚ

Εντυπωσιακό βίντεο της UEFA για την επιστροφή της ΑΕΚ στο Champions League    

Η ΑΕΚ κατάφερε να προκριθεί στους ομίλους τους Champions League και η UEFA της επεφύλαξε μία θερμή υποδοχή με ένα αφιερωματικό βίντεο, στο οποίο μπορεί κανείς να παρακολουθήσει και μία συνέντευξη του Πέτρου Μάνταλου.

Στο αφιέρωμα αναφέρεται η πορεία της Ένωσης από τη Γ’ Εθνική ως την επάνοδό της στην πρώτη κατηγορία, την ανάδειξή της σε πρωταθλήτρια Ελλάδας και τη συμμετοχή της στους ομίλους του Champions League.

Το μήνυμα της ΑΕΚ που συνοδεύει το video αναφέρει τα εξής: «Εντυπωσιακό αν μη τι άλλο και ενδεικτικό του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζεται η επιστροφή της ΑΕΚ στους ομίλους του UEFA Champions League, μετά από δώδεκα χρόνια είναι το πρώτο video της συνολικής σειράς που έχει ετοιμάσει το σχετικό τμήμα media content της UEFA.

Mε επίκεντρο τη συνέντευξη του αρχηγού της ομάδας μας Πέτρου Μάνταλου και με background τα πλάνα της ιστορικής πρόκρισης κόντρα στη Vidi στο πρώτο μέρος του συνολικού αφιερώματος στο “ποδοσφαιρικό παραμύθι” της κιτρινόμαυρης επιστροφής παρουσιάζεται συνολικά η πορεία της ΑΕΚ από τον υποβιβασμό και την οικονομική διάλυση του 2013 στην αγωνιστική επιστροφή αλλά και στην αναγέννηση σε όλα τα επίπεδα πέντε χρόνια μετά».

Σχόλια