default-image

Αναζητά χαφ η ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει για Μπακάκη

Ποδόσφαιρο
Αναζητά χαφ η ΑΕΚ, ξεκαθαρίζει για Μπακάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Γιάκομπ και κάποιες άλλες περιπτώσεις εξετάζονται από την Ένωση...

Κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα στην ΑΕΚ όσον αφορά το ενδεχόμενο μίας ακόμη προσθήκης στο υπάρχον ρόστερ.

Στην «Ένωση» έχουν δικαίωμα να στείλουν στην UEFA τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ και θα υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τους αγώνες του Champions League.

Μία από τις περιπτώσεις που έχει πέσει στο τραπέζι είναι εκείνη του Κλαούντιο Γιάκομπ, ο οποίος είναι ελεύθερος από την Γουέστ Μπρομ και πρόκειται για μία υπόθεση που έχει κάποιες δυσκολίες, με το σημαντικότερο όλων πως είναι ένας παίκτη με «γεμάτες» σεζόν στην Premier League.

Εκτός από τον Αργεντινό κεντρικό μέσο, στην «Ένωση» εξετάζουν δύο – τρεις ακόμα περιπτώσεις, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να επιθυμούν να προλάβουν μέχρι τα μεσάνυχτα να βρουν τον «εκλεκτό» και αυτός να υπολογίζεται για τα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Αγωνία για Μπακάκη

Με τραυματισμό στον τετρακέφαλο αποχώρησε ο Μιχάλης Μπακάκης από τη σαββατιάτικη αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για κάκωση, όμως σήμερα ο διεθνής μπακ-χαφ θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.

Η κατάσταση του Έλληνα οπισθοφύλακα προβληματίζει τον Μαρίνο Ουζουνίδη, καθώς νοκ άουτ από την δεξιά πλευρά της άμυνας με ελαφριά θλάση στον αριστερό δικέφαλο είναι και ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News