default-image

Ουζουνίδης: Είναι μία τεράστια πρόκριση

Ποδόσφαιρο
Ουζουνίδης: Είναι μία τεράστια πρόκριση

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

"Τα παιδιά ήταν πολύ αγχωμένα... Ο κόσμος της ΑΕΚ να απολαύσει τα παιχνίδια που έρχονται..."

Στο άγχος που είχε η ομάδα του στο χθεσινό παιχνίδι, στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την αναμέτρηση με την Βίντι ενώ κάλεσε τον κόσμο να απολαύσει τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

«Αυτό που φοβόμουν ήταν αν θεωρούσαμε σίγουρη την πρόκριση. Τα παιδιά ήταν πολύ αγχωμένα. Πολλές φορές οι επιλογές μας δεν ήταν καλές. Είχαμε διαφορά δυναμικότητας με τον αντίπαλο, αλλά οι λεπτομέρειες μπορεί να αλλάξουν την εικόνα. Τους αξίζουν όμως πολλά συγχαρητήρια. Όλο αυτό το διάστημα δεν έχω μιλήσει για προβλήματα, αλλά αν δείτε τι έχει συμβεί είναι φανταστικό. Αξίζουν μπράβο σε όλους. Είναι μια τεράστια πρόκριση. Ήρθε με ένα μέτριο ως κακό ματς σήμερα αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτα σε αυτήν την επιτυχία. Δεν είναι καθόλου μικρό κατόρθωμα για τα θέματα που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και στα προηγούμενα παιχνίδια. Θα ήθελα ο κόσμος της ΑΕΚ να ευχαριστηθεί την πρόκριση αυτή και να απολαύσει τα παιχνίδια που έρχονται».

Για το αν τον προβλημάτισε η κόκκινη του Λόπες και η αντίδραση του Λιβάια και αν το αποδίδει στο άγχος: «Βέβαια και πρέπει να το ξεπεράσουμε. Οποιαδήποτε ενέργεια έχει επιπτώσεις στα ευρωπαϊκά ματς. Δεν συγχωρούνται λάθη και μας κοστίζει περισσότερο έτσι όπως είμαστε αυτή τη στιγμή. Δεν είναι λόγω του άγχους αυτό που συνέβη, αλλά είναι κάτι που πρέπει να συζητήσουμε και να το λύσουμε».

Υπερήφανος παρά τον αποκλεισμό ο Νίκολιτς

Από την άλλη ο προπονητής της Βίντι Μάρκο Νίκολοτς δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του, τονίζοντας ότι η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι όμως και λυπημένος που δεν προκριθήκαμε. Όμως, δεν περιμέναμε από την αρχή της ευρωπαϊκής πορείας να φτάσουμε εδώ. Ήμασταν άτυχοι, οι δύο ομάδες ήταν πάνω-κάτω ίσες και η πρόκριση κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν απίστευτος. Η ατμόσφαιρα ήταν φανταστική. Πιστεύω στην ομάδα μου και το ταξίδι συνεχίζεται. Έχουμε κλήρωση την Παρασκευή στο Europa League. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και στους οπαδούς της. Μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με τη Φερεντσβάρος και συνεχίζουμε απτόητοι. Οι παίκτες μου έπαιξαν σαν μαχητές ως το τέλος και πίστευα ως το τέλος ότι μπορούσαμε να πάμε το ματς στην παράταση» ήταν η αρχική του τοποθέτηση.

Αναφορικά με τα στοιχεία που έλειψαν από τη Βίντι για να πάρει την πρόκριση, τόνισε: «Είχαμε πολλές ευκαιρίες και στα δύο ματς, αλλά ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ ήταν φανταστικός και αυτό καθόρισε την πρόκριση. Εμείς δεν τα παρατάμε και παίρνουμε δύναμη από αυτά τα δύο ματς, που δεν ήμασταν το φαβορί αλλά καταφέραμε να δυσκολέψουμε την ΑΕΚ».

Για το τι είπε στους παίκτες του μετά τη λήξη του αγώνα, απάντησε: «Ποτέ δεν μιλάμε μετά το παιχνίδι. Μαζευτήκαμε όμως στο κέντρο του γηπέδου και είπαμε μπράβο. Συνεχίζουμε, είμαστε περήφανοι, όπως πρέπει να είναι και όλη η Ουγγαρία για την πορεία μας. Συνεχίζουμε όμως στο Europa League».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News