Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Οι νέες φανέλες της ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ΑΕΚ παρουσίασε τις φανέλες της νέας χρονιάς και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες κλέβουν τις εντυπώσεις. Με έντονη μαύρη ρίγα η πρώτη φανέλα, ενώ η τρίτη είναι μπλε με κίτρινες λεπτομέρειες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Αποκαλυπτήρια σήμερα για τις νέες εμφανίσεις των πρωταθλητών Ελλάδας για τη σεζόν 2018-19! Οι τρεις νέες εμφανίσεις της ΑΕΚ, στο ξεκίνημα της τριετούς διάρκειας και μεγάλων προοπτικών συνεργασίας της ομάδας μας με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport, τις οποίες πρόβαραν οι παίκτες της πρωταθλήτριας ΑΕΚ, λίγο πριν τις φορέσουν στις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Τρεις εμφανίσεις αποκλειστικά σχεδιασμένες για την ομάδα μας με υψηλή αισθητική, επαναστατική τεχνολογία CS-DRY και τα υψηλότερα στάνταρ ποιότητας της αγοράς σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία μας και με την υπερηφάνεια για τα χρώματά μας. Αλλωστε το κίτρινο χρώμα υπάρχει για πρώτη φορά και στις τρεις νέες φανέλες και όχι μόνο στην πρώτη που παραμένει ριγέ κιτρινόμαυρη, ενώ υπάρχουν διακριτικές σημάνσεις AEK FC εσωτερικά και εξωτερικά του αυχένα.

Aναλυτικά οι τρεις νέες εμφανίσεις με τις οποίες η ΑΕΚ μπαίνει στη νέα εποχή της συνεργασίας της με την αμερικανική εταιρία Capelli Sport, που έχει ήδη ξεκινήσει το δυναμικό της μπάσιμο στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και είναι λογικό να ποντάρει πολλά στη συνεργασία της με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News