Πρώτο φιλικό απόψε για την ΑΕΚ με Μίετζ

Ποδόσφαιρο
Πρώτο φιλικό απόψε για την ΑΕΚ με Μίετζ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η δουλειά που έχει προλάβει να κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην προετοιμασία, είναι ακόμα ελάχιστα. Άλλωστε η ΑΕΚ βρίσκεται μόλις πέντε μέρες στο Κίελτσε. Επομένως το αποψινό (7/7-20.00 ώρα Ελλάδας) πρώτο φετινό φιλικό με αντίπαλο την Μίετζ Λέγκνιτσα, δεν προσφέρεται για συμπεράσματα ως προς την ετοιμότητα της Ένωσης.

Ωστόσο, πάντα έχει την σημασία του ένα τεστ και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα η οποία θα παίξει (ως νεοφώτιστη) στην πρώτη κατηγορία της Πολωνίας και που σε δυο εβδομάδες θα ξεκινήσει πρωτάθλημα.

Το πιθανότερο είναι , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sport24.gr, πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα χρησιμοποιήσει δυο διαφορετικές ενδεκάδες, σε κάθε ημίχρονο. Και οι συνθέσεις θα είναι ίδιες, με τις ομάδες με τις οποίες δούλευε όλο αυτό το διάστημα στο Κίελτσε, στις ασκήσεις τακτικής και τα «διπλά».

Η μια ομάδα θα έχει στα άκρα της άμυνας τον Μπακάκη με τον Χουλτ, στόπερ τον Τσιγκρίνσκι με τον Λαμπρόπουλο, στα χαφ ο Μοράν με τον Γαλανόπουλο, στις θέσεις των εξτρέμ Μπακασέτα και Αλμπάνη και ελεύθερο πίσω από τον φορ Γιακουμάκη, τον Αϊντάρεβιτς.

Στην δεύτερη ομάδα θα είναι στα άκρα της άμυνας ο Λόπες με τον Γκάλο, δίδυμο στα στόπερ ο Οικονόμου με τον Τσόσιτς, τα αμυντικά χαφ θα είναι ο Σιμόες με τον Γιαννούτσο, στην επίθεση ο Λιβάγια με τον Κλωναρίδη στην επίθεση και ο Μάνταλος με τον Γιούση στα δυο άκρα της επίθεσης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News