Ψάχνει δυνατή μεταγραφή η ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ψάχνει δυνατή μεταγραφή η ΑΕΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δύσκολα θα προλάβει η ΑΕΚ να έχει ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ενός από τους δύο εξτρέμ που αναζητεί πριν αναχωρήσει τη Δευτέρα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Όμως ο Μαρίνος Ουζουνίδης ξεκαθάρισε και χθες, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας, πως σημασία έχει να αποκτηθούν παίκτες που θα βοηθήσουν πραγματικά την «Ένωση» και όχι… μπαλώματα για τη θέση.

Η αλήθεια είναι πως οι «κιτρινόμαυροι» είναι σε συζητήσεις για εξτρέμ και υπάρχει πρόθεση να αποκτηθεί ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά και θα ζεστάνει τον κόσμο. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει εγκρίνει 2-3 περιπτώσεις που καλύπτουν απόλυτα τα «θέλω» του και χρειάζεται λίγη υπομονή για τις τελικές επαφές.

Το βέβαιο είναι πως η ΑΕΚ αναζητεί δύο ακραίους, έναν κεντρικό χαφ, ενώ περιμένει και την άφιξη του Εζέκιελ Πόνσε. Το deal με τη Ρόμα και τον ίδιο έχει ουσιαστικά κλείσει,όπως αναφέρει το sport-fm.gr ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες της διαμονής του Αργεντινού φορ στην Αθήνα (όπου θα τον ακολουθήσει η οικογένειά του) και αναμένεται στην Ελλάδα ίσως και σήμερα.

Σίγουρα πάντως θα βρίσκεται στη νέα του βάση πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στο οποίο όλα δείχνουν πως θα συμμετέχει από την πρώτη μέρα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News