Παιχνίδι τακτικής ΑΕΚ- Άντερλεχτ για Βράνιες

Ποδόσφαιρο
Παιχνίδι τακτικής ΑΕΚ- Άντερλεχτ για Βράνιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένα θέμα που συνεχίζει να απασχολεί έντονα την ΑΕΚ, την ώρα που δεν έχει σημειωθεί κάποια σημαντική πρόοδος (ή τέλος πάντων δεν έχει διαρρεύσει κάτι προς τα έξω που να αποδεικνύει το αντίθετο) είναι το θέμα Όγκνιεν Βράνιες.

Οι δύο ομάδες ακολουθούν παιχνίδια τακτικής (όπως και η πλευρά του παίκτη) στην παρούσα φάση, με στόχο (εφόσον υπάρξει συμφωνία) το καλύτερο δυνατό deal. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει στείλει το μήνυμα ότι ο διεθνής στόπερ δεν παραχωρείται αν δεν υπάρξει οικονομικό όφελος 4 εκατομμυρίων και άνω.

Έτσι, η Ένωση τονίζει ότι αν δεν… πέσουν στο τραπέζι τα συγκεκριμένα χρήματα, δεν μπαίνει σε διαπραγματεύσεις, αλλά και ότι περιμένει επισήμως την πρόταση των Βέλγων. Συν του ότι πρώτος στόχος είναι να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Βράνιες, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Βράνιες φυσικά και το σκέφτεται πολύ σοβαρά, γνωρίζοντας ότι τα χρήματα που του δίνει η Άντερλεχτ είναι σχεδόν τα διπλάσια από αυτά που του προσφέρουν οι «κιτρινόμαυροι».

Πάμε και στο τρίτο… μέτωπο. Οι «μοβ» δεν σκοπεύουν να βγάλουν 4 εκατ. ευρώ από τα ταμεία τους, αλλά περίπου 3,2 εκατ. ευρώ. Πάντως, σύμφωνα με τη «Live Sport», που επικαλείται πληροφορίες από τις Βρυξέλλες μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία κι ας μην «αγγίξουν» τα χρήματα που θέλει η Ένωση.

Υπάρχει η πίστη, από τους Βέλγους, ότι αν δοθούν τα συγκεκριμένα χρήματα και μπει ποσοστό μεταπώλησης για μελλοντική μεταγραφή του Βράνιες, που είναι ήδη 29 ετών, τότε θα δώσουν τα χέρια ΑΕΚ και Άντερλεχτ.

Πηγή: sport-fm.gr

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News