default-image

Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ, υποψήφιος ο Ουζουνίδης

Υγεία
Παρελθόν από την ΑΕΚ ο Χιμένεθ, υποψήφιος ο Ουζουνίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παρελθόν αποτελεί για την ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρουσιάστηκε δυσαρεστημένος από τη στάση του 54χρονου προπονητή να μην απαντάει στην πρόταση του και ταυτόχρονα να κάνει δηλώσεις ότι δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στην ομάδα...

Τα γεγονότα οδήγησαν το ισχυρό άνδρα της Ένωσης στην απόφαση να αποσύρει την πρόταση του για ανανέωση του συμβολαίου και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την αναζήτηση προπονητή.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Μαρίνος Ουζουνίδης φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή της Ένωσης.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης φέρεται να έγινε έξαλλος με την αναβλητικότητα του Ισπανού τεχνικού, τις απαιτήσεις του (έφτασε να ζητεί 1,5 εκατ. ευρώ για τον ίδιο και τους συνεργάτες του προτού πέσει στο 1 εκατ.) και βέβαια τις επαφές του με άλλες ομάδες στην Ισπανία.

Μετά από τα τελευταία γεγονότα λοιπόν ολοκληρώνεται και η δεύτερη θητεία του Χιμένεθ, που χάρισε ένα πρωτάθλημα στην ΑΕΚ και είχε πανηγυρίσει ένα Κύπελλο στο πρώτο του πέρασμα από τον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ραντεβού με Ουζουνίδη

Το γεγονός ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης είναι η πρώτη επιλογή της ΑΕΚ για την τεχνκή ηγεσία επιβεβαιώνεται και από το ραντεβού που έχει οριστεί με τον Εβρίτη προπονητή εντός της ημέρας .

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News