Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλμπάνη στην ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης

Ποδόσφαιρο
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Αλμπάνη στην ΑΕΚ ο Απόλλων Σμύρνης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την παραχώρηση του Χρήστου Αλμπάνη στην ΑΕΚ γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση ο Απόλλων Σμύρνης, με την ομάδα της Ριζούπολης να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης(20%).

Μια περίπτωση που εδώ και αρκετό καιρό υπήρχε… καπνός έφτασε στο τέλος της καθώς όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Ριζούπολης ο Αλμπάνης είναι πλέον ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, στη συμφωνία πώλησης, πέρα από το 20% στο ποσοστό μεταπώλησης, προβλέπεται και ο όρος του δανεισμού του παίκτη, καθώς σε περίπτωση που η ΑΕΚ αποφασίσει να παραχωρήσει δανεικό τον Αλμπάνη αυτό θα γίνει μόνο εάν αγωνιστεί στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Τέλος, η ομάδα της Ριζούπολης ευχήθηκε στο νεαρό ποδοσφαιριστή καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, Χρήστου Αλμπάνη στην ΠΑΕ ΑΕΚ μετά την τελευταία βελτιωμένη πρότασή της.

 Η ομάδα μας διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης (20%), ενώ προβλέπεται σε περίπτωση παραχώρησης του ποδοσφαιριστή από την ΠΑΕ ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού, ο Χρήστος Αλμπάνης να αγωνιστεί μόνο στον Απόλλωνα Σμύρνης. Η ΠΑΕ εύχεται στον Χρήστο Αλμπάνη καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας του».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News