Ξέφρενα πανηγύρια για την επιστροφή της ΑΕΚ στη κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου

Ποδόσφαιρο
Ξέφρενα πανηγύρια για την επιστροφή της ΑΕΚ στη κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μοναδικές στιγμές για την ΑΕΚ και τους φιλάθλους της στη Ριζούπολη αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, με την ΑΕΚ να επιστρέφει στη κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Στιγμές χαράς και ταυτόχρονα συγκίνησης επικράτησαν αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στη Ριζούπολη το οποίο σηματοδότησε και επίσημα την επάνοδο της ΑΕΚ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Σε μια βραδιά  που ανήκει ολοκληρωτικά στην ΑΕΚ τα πανηγύρια ήταν παραπάνω από έξαλλα τόσο από τη πλευρά του κόσμου που βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου της Ριζούπολης όσο και και από εκείνη των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου.

Ένας ένας οι παίκτες της «Ένωσης» σήκωσαν το βαρύτιμο τρόπαιο με τον κόσμο να αποθεώνει ξεχωριστά κάθε «κιτρινόμαυρο» που σήκωνε την κούπα ενώ παράλληλα στα ηχεία κατά τη διάρκεια της στέψης ακουγόταν το πολύ γνωστό τραγούδι για… πρωταθλητές όπως ομολογεί και ο τίτλος «we are the champions» ενώ στη συνέχεια ακούστηκε και ο ύμνος της «Ένωσης».

Από ένα σημείο και μετά αρκετός κόσμος μπήκε μέσα στο γήπεδο με σκοπό να τραβήξει φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχίας αλλά και να φτάσει όσο πιο κοντά γίνεται στην… πολυπόθητη κούπα.

Η κορύφωση ωστόσο των πανηγυρισμών θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια καθώς η βραδιά πρόκειται να είναι μεγάλη και σίγουρα τα πανηγύρια για την κατάκτηση του τίτλου έπειτα από τόσο καιρό μόλις άρχισαν.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News