Ανατροπή και τελικό Κυπέλλου θέλει η ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα

Ποδόσφαιρο
Ανατροπή και τελικό Κυπέλλου θέλει η ΑΕΚ κόντρα στη Λάρισα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μπορεί να το χαρακτηρίσει κανείς και μεγάλο παιχνίδι το σημερινό (19:30, cosmotesports 1) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους “βυσσινί” να έχουν το αβαντάζ από το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης.

Παρών στο προσκλητήριο του Μανόλο Χιμένεθ για το σημερινό ματς θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, αφού υποχώρησαν οι ενοχλήσεις που αισθανόταν στους προσαγωγούς και χθες προπονήθηκε κανονικά. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Κατά τα άλλα, ο Χιμένεθ άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Βράνιες αλλά και τον Μοράν, τον Αϊντάρεβιτς και τον Κλωναρίδη, που δε... χωρούσαν, καθώς υπάρχει και ο περιορισμένος με την υποχρεωτική παρουσία πιτσιρικάδων.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για τη ρεβάνς Kυπέλλου με τη Λάρισα: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Λόπες, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Γιαννούτσος, Σιμόες, Μπακασέτας, Χριστοδουλόπουλος, Κονέ, Μασούντ, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Γιακουμάκης, Λιβάγια, Αραούχο, Αντωνίου.

Σε ό,τι αφορά τη Λάρισα, πηγαίνει με ψυχολογία στο ΟΑΚΑ, μετά και το νικηφόρο 4-2 επί του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου, δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο Άντονι Φατιόν, αλλά και τον Ουάλας. Αν και οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν ότι ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ θα προλάβαινε, τελικά δεν τα κατάφερε. Εκτός είναι και ο Βασίλης Ρέντζας περισσότερο για τακτικούς λόγους, καθώς δεν έχει επανέλθει στο επιθυμητό επίπεδο ύστερα από τον τραυματισμό του.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News