default-image

Ικανοποιημένος ο Χιμένεθ από την εικόνα της ΑΕΚ στα φιλικά

Ποδόσφαιρο
Ικανοποιημένος ο Χιμένεθ από την εικόνα της ΑΕΚ στα φιλικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η εικόνα που παρουσίασε η ΑΕΚ στα φιλικά παιχνίδια που έγιναν με Λαμία και Παναιτωλικό, άφησαν απολύτως ικανοποιημένο τον Μανόλο Χιμένεθ που ζήτησε από τους παίκτες του να ξεκουραστούν το Σαββατοκύριακο και να επανέλθουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς τη Δευτέρα.

«Είμαι ικανοποιημένος από όσα δείξατε στα δύο φιλικά. Για να κάνουμε δύο νίκες με συνολικό σκορ 9-0 σημαίνει πως είχαμε διάθεση και σοβαρότητα. Αυτή η εικόνα ανήκει σε μια ομάδα που διεκδικεί πρωτάθλημα και έχει διάθεση να το κατακτήσει», είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ και συνέχισε:

«Τώρα πρέπει να δουλέψουμε πολύ καλά, να ξεκουραστείτε το Σαββατοκύριακο και από την αρχή της επόμενης εβδομάδας να μπούμε σε αγωνιστικό ρυθμό και να συγκεντρωθούμε στη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι όταν θα ξεκινήσουν πάλι τα παιχνίδια» ανέφερε ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του».

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά, ο Σέρχιο Αραούχο συμμετείχε σε μέρος της σημερινής προπόνησης δείχνοντας να ξεπερνά τις ενοχλήσεις στη μέση.

Από την άλλη, ο Παναγιώτης Κονέ και ο Ούρος Τσόσιτς συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο να έχει καλές πιθανότητες επιστροφής μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αλλά τον δεύτερο να θέλει ακόμη χρόνο.

Απόντες παραμένον οι εννέα διεθνείς (Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας, Μπάρκας, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Μασούντ, Βράνιες, Χουλτ).

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News