Με πρωταγωνιστή τον Γιακουμάκη η ΑΕΚ νίκησε με 5-0 τη Λαμία

Αθλητισμός
Με πρωταγωνιστή τον Γιακουμάκη η ΑΕΚ νίκησε με 5-0 τη Λαμία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με τον Γιώργο Γιακουμάκη να πετυχαίνει δυο γκολ, η ΑΕΚ πέτυχε φιλική πεντάρα απέναντι στην ομάδα της Λαμίας.

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στο ελληνικό ποδόσφαιρο δείχνουν να μην επηρεάζουν την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία έκανε μια σχετικά εύκολη νίκη απέναντι στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ αντιμετώπισε σαν επίσημο τον αγώνα και προηγήθηκε με 3-0 από το πρώτο ημίχρονο, έχοντας για σκόρερ τους Αϊντάρεβιτς και Γιακουμάκη (2). Αυτοί ήταν και οι δύο που ξεχώρισαν περισσότερο, αν και ήταν όλοι σοβαροί.

Πιο κεφάτος από τους κεφάτους της Ένωσης, ήταν καταρχήν ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο νεαρός φορ της ΑΕΚ έπαιξε στα πρώτα 45 λεπτά, πέτυχε δυο γκολ (ένα με πλασέ στο 29’ και ένα με απευθείας σουτ στο 45’), ενώ έχασε και άλλες τρεις εξαιρετικές ευκαιρίες για να στείλει και άλλες φορές την μπάλα στα δίχτυα. Επίσης κεφάτος ήταν ο Αϊντάρεβιτς. Πέτυχε ένα γκολ με μονοκόμματο σουτ στο 1 λεπτό, ενώ έδωσε και την ασίστ για το δεύτερο γκολ του Γιακουμάκη.

Το δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν εξίσου καλό όσο το πρώτο. Όχι τόσο λόγω των αλλαγών που έκανε ο Χιμένεθ, αλλά κυρίως λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς της Λαμίας, που έσφιξε περισσότερο την άμυνα της και έπαιξε πολύ πιο σκληρά και δυνατά σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο. Πάντως η ΑΕΚ πέτυχε ακόμα δυο γκολ, έστω και στο φινάλε του ματς.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Γιαννούτσος, Βράνιες, Χουλτ, Αϊντάρεβιτς, Μοράν, Κλωναρίδης (64' Μεληκιώτης), Μασούντ, Μπακασέτας, Γιακουμάκης.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελισσάς, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελίδης, Σελίμ, Ασίκμπα, Μπουλούλης, Αναστασόπουλος, Ακόστα, Μπούντνικ, Πίτι, Βάντερσον.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News